Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

H Jennifer Lopez πήγε στο γυμναστήριο κρατώντας τσάντα αξίας 200 χιλιάδων δολαρίων


Η Jennifer Lopez εμφανίστηκε πριν λίγες ημέρες στο γυμναστήριο κρατώντας ένα αξεσουάρ το οποίο βρίσκεται στα χέρια λίγων και εκλεκτών.

Η 54χρονη σταρ φόρεσε για να γυμναστεί ένα crop top και ένα κολάν σε γαλάζιο – γκρι χρώμα και από αξεσουάρ επέλεξε την τσάντα Hermès Himalayan Birkin, η οποία κοστολογείται από τον οίκο Sotheby’s γύρω στις 200 χιλιάδες δολάρια, ενώ η εκδοχή της με διαμάντια στο μεταλλικό κλείσιμο μπορεί να φτάσει σήμερα ως και το μισό εκατομμύριο δολάρια, αν αναλογιστούμε ότι πριν από δύο χρόνια ένα τέτοιο μοντέλο πωλήθηκε σε δημοπρασία για 450 χιλιάδες δολάρια.


Ένα σπάνιο μοντέλο τσάντας, η Himalayan Birkin κυκλοφορεί σε περιορισμένα τεμάχια που έχουν ζωγραφιστεί στο χέρι, με μία συγκεκριμένη τεχνική ώστε τα χρώματα που σχηματίζονται πάνω στο δέρμα να θυμίζουν τις ψηλές κορυφές των Ιμαλαΐων. Η τσάντα είναι φτιαγμένη από δέρμα κροκόδειλου του Νείλου και στην πιο ακριβή εκδοχή της έχει πάνω της περίπου 24ο διαμάντια, που ξεπερνούν συνολικά τα 9 καράτια.

Φυσικά, επειδή μιλάμε για την Jennifer Lopez, η ίδια δεν δίστασε να κρατήσει αυτή την τσάντα στο γυμναστήριο, εκεί όπου συνήθως πάμε με ένα απλό σακίδιο. Η ίδια διαθέτει μεγάλη συλλογή από τσάντες Birkin, συνεπώς τις αξιοποιεί με κάθε πιθανό τρόπο.

Δείτε το look της:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ