Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Η EFA ENERGY υποστηρικτής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού


Η EFA ENERGY, στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, έχει πολλές φορές αποδείξει έμπρακτα τη στήριξή της σε κάθε προσπάθεια που προάγει τις αξίες του εθελοντισμού, της προσφοράς και της ανιδιοτελούς βοήθειας απέναντι στους συνανθρώπους μας.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει τη χαρά να ανακοινώσει την πρόσφατη συνεργασία της με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, ως επίσημος υποστηρικτής του.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θεωρείται ο μεγαλύτερος μη κυβερνητικός οργανισμός στον ελλαδικό χώρο. Το έργο του είναι σύνθετο και βασίζεται στην άμεση ανταπόκριση και την εθελοντική προσφορά και δράση των πολιτών. Έχει βασικό στόχο την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου σε περιόδους πολέμου και ειρήνης, στηρίζοντας τραυματίες, ασθενείς, ηλικιωμένους, πρόσφυγες, ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και γενικά όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Από την πλευρά της, η EFA ENERGY SA είναι ένας από τους πλέον αναπτυσσόμενους ενεργειακούς παρόχους στην Ελλάδα, προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα στην αγορά του Φυσικού Αερίου για περισσότερα από 20 χρόνια. Συστατικό στοιχείο της ταυτότητας της εταιρείας, το οποίο την ξεχωρίζει, είναι η ανθρωποκεντρική της προσέγγιση· η οργάνωση της εμπορικής και οργανωτικής της δομής η οποία έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο -καταναλωτή ή εργαζόμενο. Συνεπώς, οι δράσεις κοινωνικής εταιρικής ευθύνης δεν αποτελούν για την EFA ENERGY SA στρατηγική επιλογή αλλά διαρκή προτεραιότητα που αντανακλά μέρος της ίδιας της ταυτότητάς της.

Στόχος της EFA ENERGY SA για τη σύναψη της παραπάνω συνεργασίας, η οποία επίσημα ξεκίνησε τον Μάρτιο 2024, είναι η στήριξη των δράσεων του Ε.Ε.Σ., τόσο των προγραμματισμένων όσο και των έκτακτων, με τη συμμετοχή του προσωπικού της αλλά με παροχή χρηματικής ενίσχυσης, κατά τη διάρκεια του έτους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ