Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Λαμία - ΠΑΟΚ: Στατιστικά και προϊστορία / Πώς θα δείτε το ματς


Αυτή είναι η όγδοη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη Super League και η Λαμία στις επτά προηγούμενες δεν έχει καταφέρει να σκοράρει απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει επτά νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Συνολικά και στις δύο έδρες έχουν διεξαχθεί 15 αναμετρήσεις και ο ΠΑΟΚ έχει ισάριθμες νίκες απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας. Οι δύο ομάδες στις 3 Απριλίου συναντήθηκαν για πρώτη φορά και για τη διαδικασία των Stoiximan Super League Playoffs και ο Δικέφαλος επικράτησε με 3-1. Σε αυτή την αναμέτρηση η ομάδα της Λαμίας σημείωσε γκολ κατά του ΠΑΟΚ, αφού στις αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου είχε ηττηθεί με 3-0 στην Τούμπα και 2-0 την τελευταία αγωνιστική στη Λαμία.

Οι τέσσερις από τις επτά νίκες του ΠΑΟΚ στη Λαμία είναι με 2-0 και υπάρχουν ακόμη δύο 1-0 και ένα 3-0. Αυτή τη σεζόν έσπασε ένα παράδοξο που ήθελε τον Δικέφαλο να έχει έναν Έλληνα και έναν ξένο σκόρερ στις νίκες του με 2-0. Στις 3 Μαρτίου 2024 τα γκολ του ΠΑΟΚ σημείωσαν οι Τάισον και Μπάμπα.

7 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
- ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑΣ
- ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
7 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ
ΓΚΟΛ: 0-13

Η τηλεοπτική μετάδοση

Με την αναμέτρηση Λαμία – ΠΑΟΚ ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων της 7ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος των play off της Super League 1, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες στις 17:00 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Για τον ΠΑΟΚ η αναμέτρηση αυτή έρχεται στο κατάλληλα σημείο ενώ στον αντίποδα οι γηπεδούχοι θέλουν να σοκάρουν τον δικέφαλο του βορρά.

Την αναμέτρηση των δύο ομάδων θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από το συνδρομητικό Cosmote Sport 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ