Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Ακύρωσε τα πάντα και παντρεύτηκε στο νοσοκομείο για να είναι δίπλα στον καρκινοπαθή πατέρα της


Μια συγκινητική και γλυκιά ιστορία κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες με μια κοπέλα που επέλεξε να παντρευτεί στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν ο πατέρας της ώστε να είναι στο πλευρό της.

Η 31χρονη Ελίζαμπεθ Λίντε δεν είχε μεγάλα όνειρα για την τελετή του γάμου της όμως ήξερε σίγουρα πως ήθελε τον πατέρα της δίπλα της και έτσι έπραξε.
Ο γάμος της κοπέλας ήταν προγραμματισμένος για τις 4 Ιουνίου 2023 όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια για την οικογένεια αφού λίγες ημέρες πριν, ο Στιούαρτ Λίντε, πατέρας της νύφης, διαγνώστηκε με μεσοθηλιώματα και μπήκε στο Memorial Sloan Kettering Cancer Center στη Νέα Υόρκη.

Έτσι η Ελίζαμπεθ πήρε την μεγάλη απόφαση να ακυρώσει τα πάντα: «Ακύρωσα τον γάμο μου και παντρεύτηκα στο νοσοκομείο του πατέρα μου στις 3 Ιουνίου» είπε η Λίντε στην New York Post.
Ο πατέρας της πέθανε στις 5 Ιουνίου, μόλις δυο ημέρες μετά τον γάμο της.

Η ίδια παλεύει ακόμη με την απώλεια του πατέρα της κι έτσι μήνες μετά, η Λίντε μοιράστηκε βίντεο από τη συγκινητική αυτή μέρα — συμπεριλαμβανομένων εικόνων της δακρυσμένης, αλλά λαμπερής νύφης να περπατάει στο διάδρομο του νοσοκομείου για να συναντήσει τον γαμπρό, τον 33χρονο Ντέβιν και τον 8χρονο γιο τους Γκάμπριελ στο δωμάτιο του Στιούαρτ.
Το υλικό από τη συγκινητική τελετή έγινε αμέσως viral, με πάνω από 53 εκατομμύρια προβολές στο TikTok από τη στιγμή που τα μοιράστηκε αυτή την εβδομάδα.

«Ήταν μαγικό» δήλωσε η νεόνυμφη στο ίδιο μέσο «Κρατιόμασταν από τα χέρια με τον πατέρα μου».

«Του είπα πόσο τον αγαπούσα και τον ευχαρίστησα για όλα όσα έχει κάνει για εμένα και τον άντρα μου» τόνισε η Ελίζαμπεθ.
Η Λίντε αποδίδει στον Στιούαρτ, καθώς και στη μητέρα της, την Αϊλίν, το γεγονός ότι έσωσαν και τη δική της ζωή αλλά και του άντρας της, καθώς το ζευγάρι ήταν εθισμένο στα ναρκωτικά: «Ο πατέρας μου μας βοήθησε να αποκτήσουμε καθαρή ζωή και να παραμείνουμε καθαροί».

Οι νεόνυμφοι πραγματοποίησαν κι ένα όνειρο του Στιούαρτ, αφού ο ίδιος είχε μόνο κόρες πάντα ήθελε ένα γιο ώστε να συνεχιστεί το επώνυμο της οικογένειας, έτσι το ζευγάρι ζήτησε την άδεια του για να πάρει ο γιος τους το επίθετο του.

Η Λίντε δεν μετάνιωσε στιγμή για την επιλογή της: «Ήταν πραγματικά ένας ιδιαίτερος και όμορφος τρόπος να τιμήσουμε τον πατέρα μου» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ