Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Μένει σε τόσο μικρό διαμέρισμα που κάνει μπάνιο και μαγειρεύει ταυτόχρονα


Εντύπωση προκαλεί η ζωή μιας γυναίκας που μένει σε ένα μικρό διαμέρισμα, καθώς ο χώρος είναι τόσο ελάχιστος, ώστε να μπορεί να κάνει μπάνιο και ταυτόχρονα να μαγειρεύει στην κουζίνα.

Η Ally ζει στη Νέα Υόρκη και νοικιάζει ένα μικροσκοπικό στούντιο, στο οποίο η κουζίνα είναι δίπλα στο μπάνιο και κυριολεκτικά μπορεί με το ένα χέρι να πλένεται, ενώ με το άλλο γυρίζει τις κρέπες στο τηγάνι.

«Μοιάζει κακόγουστο αστείο ή τρελό για κάποιους, αλλά είναι η καθημερινότητα μου. Τουλάχιστον, γλιτώνω χρόνο, αφού κάνω μπάνιο και ετοιμάζω το φαγητό», είπε σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media.
Μάλιστα, σημείωσε ότι μαγειρεύει από κρέπες, μέχρι κρέας και σούπες όταν κάνει μπάνιο, ενώ πρόσθεσε χιουμοριστικά πως δεν ανησυχεί αν λερωθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Αρκετοί χρήστες στα σχόλια εμφανίστηκαν δύσπιστοι και απορημένοι, όμως η The Sun σε σχετικό δημοσίευμα ανέφερε πως είναι συνηθισμένη εικόνα στη Νέα Υόρκη, όπου τα μικροσκοπικά στούντιο αποτελούν τον κανόνα για όσους κυνηγούν να μείνουν στη «πόλη των πόλεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ