Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Βόλος - Πανσερραϊκός: Στατιστικά και προϊστορία / Πώς θα δείτε το ματς


Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε πρωτάθλημα στη φετινή Stoiximan Super League και ο Βόλος κατάφερε να μείνει αήττητος στα δύο παιχνίδια, αφού επικράτησε με 1-0 στον Α’ Γύρο στην έδρα του με γκολ του Παναγιώτη Μωραΐτη και στις Σέρρες υπήρξε ισοπαλία με 2-2 (50’ Θυμιάνης, 59’ Δεληγιαννίδης – 45+2 Ασεχνούν, 94 Χουάν Γκαρσία).

Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί και για τον θεσμό του Κυπέλλου το 2019-20 και το 2020-21, όπου ο Βόλος δεν ηττήθηκε σε καμία από τις τρεις συνολικά αναμετρήσεις και πήρε την πρόκριση στα πέναλτι την πρώτη φορά και την δεύτερη με νίκη (3-1) σε μονό παιχνίδι που έγινε στις Σέρρες.

Ο Πανσερραϊκός είναι αήττητος στη διαδικασία των Stoiximan Super Leagaue Playouts, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ ο Βόλος έκανε την πρώτη του ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στο Ηράκλειο με 2-1 από τον ΟΦΗ.

1 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
1 ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ
- ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
- ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΓΚΟΛ: 1-0

Η τηλεοπτική μετάδοση

Βόλος – Πανσερραϊκός στο σημερινό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος των Play out της Super League με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες στις 20:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Σε ένα παιχνίδι που έχει ενδιαφέρον κυρίως για τους γηπεδούχους, ενώ η ομάδα των Σερρών πλέον μπορεί να νιώθει ασφάλεια.

Την αναμέτρηση των δύο ομάδων θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από το συνδρομητικό Cosmote Sport 3 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ