Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Κατερίνα Στανίση: Καμία γυναίκα δεν με στήριξε όταν μίλησα για όσα περνούσα, καμία


Η Κατερίνα Στανίση εξέφρασε το παράπονό της, από τις γυναίκες που δεν τη στήριξαν, όταν είχε μιλήσει δημόσια για την κακοποίησή της.

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «EQ» που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 17 Απριλίου.

Η λαϊκή ερμηνεύτρια είχε μία έντονη συναισθηματική φόρτιση όταν αποκάλυψε την απουσία πάσας υποστήριξης από τις γυναίκες, τονίζοντας ότι δεν δέχτηκε στήριξη από καμία.

Πιο αναλυτικά, η Κατερίνα Στανίση είπε στη συνέντευξή της: «Περνούσα άσχημες καταστάσεις, δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες για να μην γίνομαι κουραστική, απλά έτυχε να με ρωτήσουν κάποιες φορές και τα είπα και 'γω μετά από χρόνια που συνέβησαν, γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Όταν εγώ έμπλεξα σε άσχημες καταστάσεις, δεν μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα. Καμία».

Στην πορεία, η τραγουδίστρια έκανε και μια αναφορά στα σχόλια από τρίτους, που έλεγαν για τις γυναίκες - θύματα ενδοοικογενειακής βίας ότι «ποιος ξέρει τι κάνει και αυτή;».

Σχετικά με αυτό, η Κατερίνα Στανίση δήλωσε: «Και όχι μόνο τα περνάς εσύ και δεν σε πιστεύουν, αλλά έχεις και τον περίγυρο! Σου λένε "μα δεν μπορεί τώρα, αυτός ο άνθρωπος που είναι έτσι και αυτό και το άλλο! Ποιος ξέρει τι κάνει και αυτή". Έχουμε και τέτοια. Άντε τώρα εσύ να βγάλεις άκρη» προσθέτοντας: «Αφού σε έβλεπαν που ήσουν ταμπούρλο (από το ξύλο). Και που τα είπα κιόλας, να βγει μια γυναίκα και να πει 'ναι ρε, ζω και γω έτσι, κάντε κάτι". Ναι, δυστυχώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ