Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Ατρόμητος – Πανσερραϊκός: Στατιστικά και προϊστορία / Πώς θα δείτε το ματς


Ισόπαλα ολοκληρώθηκαν τα δύο φετινά παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αρχικά με 1-1 στο Περιστέρι και στη συνέχεια με λευκή ισοπαλία στις Σέρρες.

Την αμέσως προηγούμενη σεζόν που είχαν συνυπάρξει στη Super League, το 2010-11, ο Ατρόμητος είχε επικρατήσει και στις δύο αναμετρήσεις, με 2-1 στο Περιστέρι για τον Α’ Γύρο και με 1-0 στις Σέρρες για το δεύτερο μισό.

Στα τρία τελευταία μεταξύ τους δεν έχει επικρατήσει γηπεδούχος, ενώ ο Ατρόμητος είχε νίκη στο πρώτο φετινό του εντός έδρας για τα Stoiximan Super League Playouts με 3-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Την περσινή σεζόν έκανε δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στην έδρα του στη διαδικασία των Playouts.

Ο Ατρόμητος έχει την γενική υπεροχή στις αναμετρήσεις τους για την Α’ Εθνική/Super League, αφού σε συνολικά 14 αγώνες και στις δύο έδρες, μετρά 6 νίκες, υπάρχουν 5 ισοπαλίες, ενώ ο Πανσερραϊκός έχει επικρατήσει σε τρία ματς εντός έδρας.

6 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
4 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
- ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΓΚΟΛ: 7-3

Η τηλεοπτική μετάδοση

Ατρόμητος – Πανσερραϊκός σήμερα στις 17:00 στο Περιστέρι, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playouts της Super League.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον ΟΦΗ, σε ένα παιχνίδι όπου έλειψε μόνο το γκολ.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των Σερρών ο Πανσερραϊκός πήρε «χρυσό» τρίποντο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, με τις δύο ομάδες να είναι σχετικά άνετες στη βαθμολογία.

Την αναμέτρηση των δύο ομάδων, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από το συνδρομητικό Novasports 2 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ