Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Φάνης Λαμπρόπουλος: Για να αναλάβω το τηλεπαιχνίδι έβαλε πάρα πολύ το χέρι του ο Γιώργος Λιανός, του χρωστάω


Ο Φάνης Λαμπρόπουλος μίλησε για το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει με τίτλο, «My Man Can», και την ώθηση που του έδωσε ο Γιώργος Λιανός για να αναλάβει αυτό το καινούργιο πρότζεκτ.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και κωμικός βρέθηκε στην εκπομπή «Fay’s time» την Τρίτη 16 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μου είχαν κάνει πολλές προτάσεις από την τηλεόραση. Με καλούσαν και πίναμε καφέ, κανένας δεν με έπαιρνε για δουλειά, για κάποιον λόγο στραβώθηκαν στον ΣΚΑΪ και σου λέει ας τον πάρουμε. Έβαλε πολύ το χέρι του ο Γιώργος Λιανός, με πρότεινε συνέχεια, είπε τα καλύτερα λόγια, του χρωστάω. Είμαστε φίλοι, ο Γιώργος νομίζει ότι επειδή κάνουμε παρέα και περνάμε καλά θα είμαι κι έτσι στην τηλεόραση. Φιλοδοξώ να βγάλω 8, 10, 15 επεισόδια πριν μου κλείσουν την εκπομπή».

Για το τηλεπαιχνίδι σημείωσε: «Τα γυρίσματα γίνονται στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί είναι τα στούντιο. Είναι ένα παιχνίδι που έρχονται παρέες, είναι ζευγάρια, σκοπός μου είναι να τα χωρίσω και κάνουν δοκιμασίες μαζί. Έχει πολλή πλάκα. Πέφτει ο ένας πάνω στον άλλον».

Επίσης, για το αν θα πάρει τη γυναίκα και τα παιδιά του μαζί στην Κωνσταντινούπολη, ο Φάνης Λαμπρόπουλος απάντησε: «Φιλοδοξώ να πάρω την οικογένειά μου μαζί για διακοπές, θα δούμε».

Παράλληλα, για τη δυσκολία που έχει η ανατροφή των παιδιών, σχολίασε: «Αυτό που είναι το πιο δύσκολο είναι ότι ποτέ δεν θα κάνει αυτό που θα του πεις, θα κάνει αυτό που βλέπει. Και πρέπει να αλλάξεις εσύ σαν άνθρωπος, να γίνεις σωστός άνθρωπος, να δώσεις το σωστό παράδειγμα. Και για μένα είναι πολύ δύσκολο να γίνεις σωστός άνθρωπος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ