Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Γιατί δεν θα επιχειρήσουν ακόμη οι γιατροί να αποσωληνώσουν τον Δημήτρη Κόκοτα


Συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» ο τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας, έπειτα από έμφραγμα και ανακοπή που υπέστη στις πρόβες του J2US.

H Χρίσλα Γεωργακοπούλου είπε σήμερα στη εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ότι οι γιατροί αποφάσισαν να μην προχωρήσουν ακόμη σε διαδικασία αποσωλήνωσης, καθώς έπρεπε να προηγηθούν κάποιες απαραίτητες εξετάσεις.

«Δεν προχώρησαν καν στη διαδικασία της αποσωλήνωσης οι γιατροί γιατί χθες αποφάσισαν ότι πρέπει να γίνουν κάποιες πολύ αναγκαίες εξετάσεις για να δούνε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο οργανισμός του Δημήτρη Κόκοτα, θέλοντας πραγματικά να ακολουθήσουν τον σωστότερο τρόπο για να μπούνε στη διαδικασία της πλήρους αποσωλήνωσης. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξετάσεις, αποφάσισαν ότι δεν θα είναι η σημερινή ημέρα αυτή που θα γίνει η αποσωλήνωσή του και μάλιστα θα περιμένουν κάποια 24ωρα ακόμα μέχρι να είναι πλήρως ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα» είπε η δημοσιογράφος.

Μάλιστα στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι: «αυτό που θέλουν να εξασφαλίσουν είναι ότι ο Δημήτρης Κόκοτας με ασφάλεια θα οδηγηθεί στην αποσωλήνωση και ότι όταν γίνει αυτό, ο οργανισμός του θα αντιδράσει και θα είναι όλα πολύ καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ