Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Στη φυλακή 48χρονος που θώπευσε νεαρή κοπέλα μέσα στο λεωφορείο στην Θεσσαλονίκη


Στη φυλακή οδηγείται με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης ένας 48χρονος που θώπευσε και εξύβρισε μια νεαρή κοπέλα την ώρα που ανέβαινε στο αστικό λεωφορείο.

Ο άντρας κρίθηκε ένοχος και σε δεύτερο βαθμό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εξύβριση που τελέστηκε δημόσια και το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 11 μηνών, χωρίς αναστολή. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου ο κατηγορούμενος, ο οποίος δεν προσήλθε για να απολογηθεί, αναμένεται να συλληφθεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου του 2020, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν η 22χρονη (τότε) κοπέλα πήγε να επιβιβαστεί στο αστικό λεωφορείο της γραμμής "10" από την στάση της Καμάρας. Τότε, όπως κατέθεσε η ίδια στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος έβαλε τα χέρια του κάτω από την φούστα της, την θώπευσε και προσπάθησε να αγγίξει τα γεννητικά της όργανα.

«Ήταν από πίσω μου την ώρα που ανέβαινα στο λεωφορείο. Αντέδρασα ενστικτωδώς, άρχισα να φωνάζω και αμέσως πήγα στον οδηγό και του ζήτησα να κλείσει τις πόρτες. Μου απάντησε ότι δεν έχει τέτοιο δικαίωμα και κάλεσα στο "100". Ενώ μιλούσα μαζί τους στο τηλέφωνο είδα σε μια στάση δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αμέσως κατέβηκα από το λεωφορείο και τους έδειξα τον άντρα. Κατέβηκε και αυτός και με έβριζε, έλεγε ότι είμαι τρελή», κατέθεσε η νεαρή κοπέλα.

Η παθούσα ανέφερε στους δικαστές πως δεν έχει καμία αμφιβολία ότι ο κατηγορούμενος είναι ο άντρας που έβαλε τα χέρια του κάτω από τα ρούχα που φορούσε. Τόνισε, δε, πως όλο αυτό το διάστημα ο 48χρονος κυκλοφορεί ελεύθερος με αποτέλεσμα να τον βλέπει συχνά μπροστά της και μέσα στο λεωφορείο. «Κάθε φορά που τον βλέπω τρέμω», ανέφερε.

"Έχω δει πολλές φωτογραφίες του στα κοινωνικά δίκτυα που τον δείχνουν ως άνθρωπο που έχει κάνει το ίδιο και σε άλλες κοπέλες που έχουν κάνει αντίστοιχες καταγγελίες", σημείωσε.

Στο δικαστήριο κατέθεσε και μάρτυρας - αστυνομικός ο οποίος επιβεβαίωσε πως ο κατηγορούμενος έχει συλληφθεί ξανά για παροιμία αδικήματα, έχει" φάκελο" στην ΕΛΑΣ και έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για αντίστοιχες πράξεις.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος είχε κριθεί ένοχος και πρωτόδικα και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 11 μηνών, όμως είχε ασκήσει έφεση στην απόφαση και αφέθηκε ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ