Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Η 18χρονη Σαρλότα υπηρετεί στο Πυροσβεστικό Σώμα της Γερμανίας και... ανάβει φωτιές


Η 18χρονη Γερμανίδα Φίνια Σαρλότα Σνάιντ, εθελόντρια πυροσβέστης, διατυμπανίζει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ότι δεν υπηρετεί ένα ανδροκρατούμενο επάγγελμα.

Τίποτα δεν πτοεί την γλυκύτατη Γερμανίδα αν και ξέρει ότι η οικογένειά της ανησυχεί γιατί καθημερινά θέτει τη ζωή της σε κίνδυνο. Το γεγονός όμως, ότι σώζει ανθρώπους που έχουν εγκλωβιστεί σε φλεγόμενα κτίρια, της δίνει απίστευτο κουράγιο, όπως η ίδια ισχυρίζεται.


Οι σχέσεις που έχει με τους 22 άνδρες συναδέλφους της είναι εξαιρετικές. Ζει το όνειρό της, όπως λέει, γι' αυτό και διαφημίζει την πολύτιμη εργασία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Φίνια είναι εθελόντρια της πυροσβεστικής υπηρεσίας στην πόλη Userin του κρατιδίου Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία αλλά και influencer, όπως ισχυρίζεται η 18χρονη Γερμανίδα. Στα social media, πολλοί είναι αυτοί που ζητούν την βοήθειά της και άλλοι ανταποκρίνονται στο κάλεσμά της να γίνουν εθελοντές πυροσβέστες.



«Λαμβάνω πολλά μηνύματα, μερικά από αυτά είναι ιδιαίτερα», αναφέρει η νεαρή Γερμανίδα στην εφημερίδα BILD και προσθέτει ότι υπάρχουν και τα πιο πικάντικα. «Φοράς στρινγκ κάτω από την προστατευτική σου στολή;», «Κάθε φορά που σε βλέπω, με ανάβεις!» και «Δεν είσαι απλά φοβερή, είσαι όλα τα λεφτά...» είναι ορισμένα από τα ανάρμοστα μηνύματα.

Ωστόσο, εκτός από τα προκλητικά σχόλια, υπάρχουν ορισμένοι ακόλουθοι που της κάνουν κομπλιμέντα, ακόμη και πρόταση γάμου.




Η νεαρή Γερμανίδα αντιμετωπίζει πάντως με χιούμορ τα μηνύματα των σχεδόν 30 χιλιάδων ακολούθων της στο TikTok. Ακόμα και το βράδυ, όταν θέλει να πάει σε πάρτι με τους φίλους της, αφήνει πάντα ανοιχτό τον βομβητή, όπως λέει.

Το επόμενο βήμα της είναι να γίνει διασώστρια. Ήδη έχει αρχίσει την εκπαίδευση για να γίνει μέλος σωστικών συνεργειών, σχολιάζει το γερμανικό δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ