Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Δύο συλλήψεις διακινητών ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη με περισσότερα από 4 κιλά κάνναβης


Διπλό «χτύπημα» στη διακίνηση κάνναβης κατάφεραν οι αστυνομικοί από την Χαλκιδική και τη Βέροια, οι οποίοι πέρασαν σε ξεχωριστές περιπτώσεις χειροπέδες σε δύο άνδρες που είχαν ως ορμητήριο περιοχές της Θεσσαλονίκης, μέσα σε λίγες ώρες το μεσημέρι και το απόγευμα της Πέμπτης.

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Μουδανιών ένας αλλοδαπός που διαπιστώθηκε πως διέθετε προς πώληση τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους τριών κιλών και 240 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας και της Ο.Π.Κ.Ε. ένας Έλληνας, καθώς σε έρευνα που διενεργήθηκε στην κατοικία του, βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός κιλού και 80 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε.

Οι δύο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με τις ξεχωριστές δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ