Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Μοντέλο δείχνει πώς γίνονται κάποιες φωτογραφίσεις για plus size προϊόντα – «Φοράω το έξτρα κουστούμι»


Ένα μοντέλο από την Ευρώπη και TikToker έχει προκαλέσει οργή αφού αποκάλυψε ότι φοράει το «έξτρα κοστούμι» για να μπορεί να εμφανίζεται σε διαφημίσεις plus size προϊόντων. 

Η Karoline Bjørnelykke ανέβασε στο TikTok στα τέλη του περασμένου μήνα λέγοντας ότι επρόκειτο να αποκαλύψει «ένα μυστικό από τη βιομηχανία του μόντελινγκ».

Στην αρχή του κλιπ – το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από 475.000 φορές – η Bjørnelykke μοιράζεται μια selfie που δείχνει τη λεπτή σιλουέτα της. Ωστόσο, συνεχίζει δηλώνοντας ότι συχνά την προσλαμβάνουν για να εμφανίζεται σε διαφημίσεις για μεγέθη XL έως 5XL.

«Λοιπόν πώς διορθώνουμε αυτό το πρόβλημα; Λοιπόν, βασικά πρέπει να φέρω στη δουλειά κάτι που λέγεται padding, το οποίο είναι βασικά ένα χοντρό κοστούμι σε ξεχωριστά κομμάτια».

Πώς γίνεται η μεταμόρφωση σε plus size

Στη συνέχεια, το μοντέλο αποκαλύπτει την επένδυση, προτού τη βάλει κάτω από το πουκάμισό της για να δείξει πώς μεταμορφώνεται σε «μοντέλο plus size».

Η Bjørnelykke εξηγεί ότι οι υπεύθυνοι casting προτιμούν στην πραγματικότητα να προσλαμβάνουν πιο αδύνατες γυναίκες σε αντίθεση με τα πραγματικά μοντέλα plus size επειδή «εξακολουθούν να θέλουν ο λαιμός και το πρόσωπο να φαίνονται αδύνατα και με γωνίες».

«Αυτό δεν δημιουργεί απλώς μη ρεαλιστικά πρότυπα, αλλά αδύνατα!» ανέφερε το μοντέλο.

Η Bjørnelykke τελείωσε το κλιπ της παρακαλώντας τα πρακτορεία μοντέλων να προσλάβουν plus size γυναίκες για τις διαφημίσεις τους. «Υπάρχουν τόσες πολλές όμορφες γυναίκες με καμπύλες εκεί έξω», δήλωσε.

Πρόσθεσε ότι δεν θα κάνει πλέον δουλειές που της απαιτούν να φοράει το χοντρό κοστούμι, καθώς ελπίζει ότι οι δουλειές θα πάνε σε εκείνους που είναι πραγματικά στην κατηγορία του plus size.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ