Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

ΚΚΠΚΜ: Δωρεά αγάπης σε όλο το προσωπικό


Δωρεά αγάπης σε όλο το προσωπικό, μετά από πρωτοβουλία της Προέδρου του ΚΚΠΚΜ, κ. Βασιλικής Νάκου, από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας KYANA κ. Γιάννη Βασιλειάδη

Σε μια μεγάλη δωρεά προς όλους τους εργαζόμενους του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας προχώρησε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας KYANA, κ. Γιάννης Βασιλειάδης, χαρίζοντας προϊόντα περιποίησης, αλλά και άφθονα χαμόγελα και αποσπώντας ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για αυτήν του την ευγενική και γενναιόδωρη κίνηση από όλο το προσωπικό και φυσικά από τη διοίκηση του ΚΚΠΚΜ και την Πρόεδρο του κ. Βασιλική Νάκου.

Ο κ Βασιλειάδης συγκινημένος προσέφερε τα προϊόντα, αφού πρώτη φορά του δίνονταν η ευκαιρία να επισκεφθεί προνοιακή δομή και συγκεκριμένα το ιστορικό Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Παντελεήμων» και να έλθει σε επαφή με εργαζόμενους, που στηρίζουν και φροντίζουν ευάλωτες ομάδες και ΑμεΑ όπως στο ΚΚΠΚΜ. «Θα είμαι αρωγός στο έργο σας και θα είμαι συνεχώς στο πλευρό σας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο κ. Νάκου και στα μέλη του Δ.Σ, αλλά και σε όλους εσάς για το σπουδαίο έργο σας» είπε χαρακτηριστικά.

Η πρωτοβουλία για τη δωρεά, ξεκίνησε από την κ. Νάκου και είχε στόχο να ευχαριστήσει όλους τους εργαζόμενους του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, σε όλα τα παραρτήματα και τις δομές, για την μεγάλη προσφορά και προσπάθεια τους σε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, λόγω και της πανδημίας. Η Πρόεδρος του ΚΚΜΚΜ, μοιράστηκε αρχικά τη σκέψη της με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΚΠΚΜ, τα οποία και την αγκάλιασαν, ενώ στη συνέχεια επικοινώνησε με τον κ. Γιάννη Βασιλειάδη απευθύνοντας του το σχετικό αίτημα, που ο ίδιος αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Η παράδοση των προϊόντων έγινε σήμερα στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Παντελεήμων» και στη διάρκεια της, η κ. Νάκου αναφέρθηκε στο έργο που επιτελείται από την διοίκηση και τους εργαζόμενους. Όπως σημείωσε η ίδια:

«Χάρη στις αδιάκοπες προσπάθειες όλων, δημιουργούνται συνθήκες εξωστρέφειας που ευνοούν παράλληλα την επαφή και με πολλούς συμπολίτες μας που προσφέρουν αλλά και με επιχειρήσεις, όπως σήμερα η εταιρεία ΚΥΑΝΑ του κ. Βασιλειάδη, που προσέφερε με διάθεση καρδιάς και αγάπη, προϊόντα που θα δώσουν χαρά στους εργαζόμενους και τον ευχαριστούμε θερμότατα.

Η λέξη κλειδί είναι η αγάπη. Ο κωδικός είναι προσφορά. Όλοι μαζί προχωρούμε για την ανάταξη της προνοιακής πολιτικής και την αλληλεγγύη που δυναμώνει τις κοινωνίες».

Τις ευχαριστίες τους, για αυτήν τη σημαντική και γεμάτη συμβολισμούς κίνηση, εξέφρασαν και όλοι οι διευθυντές των παραρτημάτων καθώς και οι προϊστάμενοι τμημάτων, όπως και οι παρόντες γιατροί στη διάρκεια της συνάντησης με τον κ. Βασιλειάδη που έγινε σε ένα εξαιρετικό και γιορτινό κλίμα.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» άκουσε από τους εργαζόμενους για την πρωτοβουλία της και η κ. Νάκου, η οποία ευχήθηκε σε όλους τα Χρόνια Πολλά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ