Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Στρατιώτης της βασιλικής Φρουράς στο Λονδίνο έριξε κάτω παιδί και πέρασε από πάνω του


Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε μπροστά στον Πύργο του Λονδίνου, όταν μέλος της βασιλικής Φρουράς έριξε κάτω ένα παιδί και παραλίγο να το ποδοπατήσει, όταν βρέθηκε κατά λάθος στον δρόμο του.

Βίντεο που έγινε viral στο διαδίκτυο, με τη λεζάντα «Η αδελφή μου πήγε στην Αγγλία, πρώτη ημέρα», όταν κοινοποιήθηκε στο TikTok δείχνει μια ομάδα τουριστών να φωτογραφίζει τους δύο Φρουρούς, που προχωρούσαν. Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα, ένα μικρό παιδί μπήκε στον δρόμο του ενός, που του φώναξε: «Κάνε στην άκρη». Στην συνέχεια, ο φρουρός έσπρωξε το παιδί με τα πόδια του και περνά από πάνω του.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας δήλωσε στην Daily Mail ότι είναι ενήμεροι για το περιστατικό, που έγινε κατά τη διάρκεια περιπολίας ρουτίνας. «Οι φρουροί που βρίσκονταν σε υπηρεσία προειδοποίησαν τους πολίτες για την περίπολο που πλησίαζε. Ωστόσο το παιδί βρέθηκε απροσδόκητα μπροστά από τον στρατιώτη. Ο στρατιώτης προσπάθησε να περάσει πάνω από το παιδί και συνέχισε το καθήκον του. Μετά το περιστατικό, ο φρουρός έκανε έλεγχο και βεβαιώθηκε ότι το παιδί ήταν καλά», ανέφερε.
Πάντως το βίντεο προκάλεσε αντιδράσεις στους χρήστες του twitter. «Απλώς δεν χρειαζόταν να γίνει αυτό» έγραψε ένας χρήστης. «Ο κόσμος πιστεύει ότι αυτοί οι τύποι είναι διακοσμητικοί. Είναι πραγματικοί στρατιώτες που λαμβάνουν πραγματικές εντολές», σχολίασε ένας άλλος.

Υπήρξε και ένας χρήστης ο οποίος διερωτήθηκε: «Γιατί δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους κανόνες ώστε οι φρουροί να μπορούν απλώς να περπατούν γύρω από τους ανθρώπους; Είμαι σίγουρος ότι η απάντηση είναι “παράδοση”, αλλά ποιος νοιάζεται πραγματικά;».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ