Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Πρωτοχρονιά στο OPEN WEEKEND με τραγούδι, χορό και πολλές εορταστικές εκπλήξεις


Το «OPEN WEEKEND» με την Ελένη Τσολάκη, καλωσορίζει τη νέα χρονιά με λαμπερούς καλεσμένους και με πολλές εορταστικές εκπλήξεις.

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς στις 09:50 στο OPEN έρχονται η Αποστολία Ζώη και ο Βασίλης Δήμας και μας ξεσηκώνουν με αγαπημένα τραγούδια και με τις μεγάλες τους επιτυχίες. Κέφι, τραγούδι και χορός πρωταγωνιστούν στην αρχή της νέας χρονιάς!

Το στούντιο γεμίζει παιδικές φωνούλες που λένε τα κάλαντα και οι συντελεστές της εκπομπής θυμούνται τα δικά τους παιδικά χρόνια μέσα από τις αγαπημένες τους παιδικές φωτογραφίες.

Ακόμα, το «OPEN WEEKEND» ανατρέχει σε όλα τα σημαντικά γεγονότα που έχουν συμβεί ανήμερα Πρωτοχρονιάς, ενώ κάνει τη δική του έρευνα και ρωτάει τον κόσμο τι θέλουν να τους φέρει η νέα χρονιά. Δεν θα μπορούσαν, φυσικά, να λείψουν μια τέτοια μέρα οι ευχές της εγχώριας showbiz για τη νέα χρονιά, αλλά και οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για το νέο έτος. Η Ντίνα Νικολάου, τέλος, έχει ετοιμάσει ηπειρώτικη, γιορτινή κρεατόπιτα.

Το εορταστικό κλίμα στο «OPEN WEEKEND» συνεχίζεται και την επόμενη ημέρα. Την Κυριακή 2 Ιανουαρίου στις 09:50 στο στούντιο έρχεται ο Δημήτρης Μακαλιάς αλλά και η Δήμητρα Αλεξανδράκη και μας κρατάνε την καλύτερη παρέα.

Ακόμα, θυμόμαστε ποια πρόσωπα απασχόλησαν την κοινή γνώμη σε Ελλάδα, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, το 2021. Το «OPEN WEEKEND» κάνει ειδική αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και μιλάει με τον προπονητή, ο οποίος τον ανακάλυψε.

Στα θέματα της εκπομπής ξεχωρίζει η αναδρομή στο θρυλικό «Μινιόν», όπου βλέπουμε την καταστροφή αλλά και την αναβίωση του.

Φυσικά, αγαπημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz ανοίγουν την καρδιά τους και μιλάνε για όλα τα τρέχοντα γεγονότα που απασχολούν τον κόσμο, ενώ μοιράζονται και τις δικές τους προσωπικές ιστορίες. Τέλος, η Ντίνα Νικολάου μαγειρεύει κολοκυθόσουπα βελουτέ με πορτοκάλι.

Το «OPEN WEEKEND» υποδέχεται τη νέα χρονιά με την καλύτερη παρέα και με άκρως εορταστική διάθεση!

Σάββατο 1 Ιανουαρίου & Κυριακή 2 Ιανουαρίου στις 09:50 στο OPEN!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ