Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Πέντε κόλπα για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, όπως τα προτείνουν οι ειδικοί


Έρχονται στιγμές σε μια σχέση, ανεξαρτήτως του πόσο ευτυχισμένοι νιώθετε μέσα σε αυτή, που ο σεξουαλικός πόθος «βυθίζεται». Δεν σημαίνει πως έχετε σταματήσει να αισθάνεστε πράγματα για το ταίρι σας, αλλά συχνά η καθημερινότητα, οι υποχρεώσεις, η κούραση – σωματική και ψυχολογική- και το συνεχώς ίδιο πρόγραμμα, οδηγούν στην επικράτηση μία ρουτίνας και στον ερωτικό τομέα.

Αν τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται λίγο μονότονα στην κρεβατοκάμαρα, μπορείτε να επαναφέρετε τη σπίθα ανάμεσά σας με τα παρακάτω tricks, τα οποία συστήνουν οι ειδικοί:
Μην βγάζετε τα ρούχα σας

Προφανώς και για να γίνει η ερωτική πράξη πρέπει να βγουν τα ρούχα, αλλά η sexpert Juliana Morris, προτείνει να μην τα βγάλετε όλα. «Αφήστε τις γόβες σας ή το μαύρο σουτιέν σας στο κορμί σας. Το μείνετε σχεδόν γυμνοί εξάπτει τη φαντασία. Παράλληλα, το να κάνετε το αντίθετο από αυτό που περιμένει ο άλλος ανεβάζει τον ενθουσιασμό».

Αγγίξτε τον εαυτό σας
«Αυνανιστείτε. Όταν γνωρίζετε τι σας κάνει να νιώσετε όμορφα και τι σας αρέσει στο κρεβάτι, μπορείτε πιο εύκολα να το ζητήσετε από το ταίρι σας», λέει η σεξολόγος Alexandra Fine και συμπληρώνει πως μπορείτε να το κάνετε και μπροστά στον/στην σύντροφό σας και έτσι να τον/την εξιτάρετε ακόμη περισσότερο.

Κινηθείτε αργά
Με τους σύγχρονους ρυθμούς να μας έχουν αναγκάσει να τρέχουμε για όλα, συχνά και το σεξ (που είναι κάτι απολαυστικό) καταλήγει να γίνεται πολύ γρήγορα – σχεδόν μηχανικά. «Οι πιο αργές και ήρεμες κινήσεις βοηθούν τα μέλη του ζευγαριού να συγκεντρωθούν και να εστιάσουν περισσότερο στον άλλο, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρξει βαθύτερη πνευματική ένωση, αλλά και μεγαλύτερη απόλαυση», ισχυρίζεται η Sex Educator Kiana Reeves.

Επενδύστε σε ένα βοήθημα
«Θα είναι σαν αν υπάρχει τρίτο άτομο, αλλά χωρίς το συναισθηματικό δέσιμο», λέει η sex expert Dominnique Karetsos. «Αναζητήστε καλής ποιότητας προϊόντα, ασφαλή για το σώμα και αν το θέλετε προτιμήστε unisex ερωτικά παιχνίδια. Συζητήστε το πόσο και πώς θέλετε να τα χρησιμοποιείτε και απολαύστε τα», προτείνει.

Δείτε μαζί πορνό
«Το πορνό ανεβάζει τη σεξουαλική ένταση και ξυπνά την περιέργεια», λέει η σεξολόγος και σύμβουλος σχέσεων Alyse Kelly-Jones. «Μην περιορίσετε τους εαυτούς σας στην οθόνη. Διαβάστε ερωτική λογοτεχνία ο ένας στον άλλο. Ακόμα και σε γέλια να ξεσπάσετε είστε σε καλό δρόμο, αφού το γέλιο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσι το ερωτικό παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ