Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Εορταστική περιοδεία Μανδαλιανού στα καταστήματα Ευόσμου και Κορδελιού


Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου, η Χριστουγεννιάτικη περιοδεία του Δημάρχου Κορδελιού - Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού στην αγορά των δύο Κοινοτήτων του Δήμου, η οποία άρχισε την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με καταστηματάρχες, με καταναλωτές αλλά και διερχόμενους δημότες, να ενημερωθεί για την κατάσταση στην αγορά λόγω των ανατιμήσεων και των μέτρων του ΕΟΔΥ, για την αγοραστική κίνηση κατά το διάστημα των εορτών, αλλά και να στείλει για μια ακόμη φορά το μήνυμα της στήριξης και της προτίμησης της τοπικής αγοράς.

«Διανύουμε μία δύσκολη υγειονομικά, κοινωνικά και οικονομικά περίοδο η οποία έχει επιβαρύνει με πολλά προβλήματα όλους μας. Αναμφίβολα τα πρόσφατα νέα μέτρα κατά της πανδημίας, μαζί με τις ανατιμήσεις στην αγορά, έχουν δημιουργήσει δύσκολες συνθήκες για όλους, με πρώτες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μας – την ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας –τις οποίες προσπαθούμε ως Δήμος να στηρίξουμε με κάθε τρόπο και μέσο και ειδικότερα φέτος, που η κόπωση σε όλους είναι εμφανής. Καλώ όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουμε την τοπική μας αγορά, γιατί έτσι στηρίζουμε την τοπική οικονομία του τόπου μας και αυτό μας αφορά όλους» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός, ευχόμενος η Νέα χρονιά να φέρει υγεία, δουλειές και ευημερία σε όλο τον κόσμο.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ