Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Πρωτοχρονιά στο OPEN με πλούσιο πρόγραμμα και λαμπερούς καλεσμένους


Το OPEN υποδέχεται τη νέα χρονιά και έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα με λαμπερούς καλεσμένους, πολύ κέφι, τραγούδι, χορό, αγάπη και χαρά. «Οι δικές μας γιορτές είναι OPEN» και το πιο γιορτινό πρόγραμμα είναι εδώ!

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ και η ψυχαγωγική εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» με την Μπέττυ Μαγγίρα στις 09:50 μας καλεί σε ένα πρωινό πάρτι γεμάτο κέφι και πολλές εκπλήξεις. Το συγκρότημα Enorasis σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής δίνει το δικό του ρυθμό και η Μπέττυ Μαγγίρα παίρνει το μικρόφωνο σε μια μοναδική πρωτοχρονιάτικη εμφάνιση. Ακόμα η εκπομπή κάνει αναδρομή στα πρόσωπα που απασχόλησαν τη χρονιά που πέρασε με τους έρωτες, τα διαζύγια, τις ατάκες και τις εμφανίσεις τους. Φυσικά, η Άντζελα Τίκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο για τη χρονιά που σε λίγο ξεκινάει.

Λίγο αργότερα, στις 20.00, ο Γιώργος Μαυρίδης και η εκπομπή «INTO YOUR HEART» επισκέπτονται το σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού», στον Φοίνικα της Καλαμαριάς και αποχαιρετούν τη χρονιά που φεύγει με μία πράξη καρδιάς. Όλη η ομάδα δίνει τον καλύτερο της εαυτό και παραδίδει στα παιδιά ένα σπίτι πιο όμορφο, πιο λειτουργικό που θα τους προσφέρει περισσότερες ανέσεις. Τα χαμόγελα στα πρόσωπα των μικρών αυτών ηρώων είναι πραγματικά ανεκτίμητα .

Παραμονή Πρωτοχρονιάς χωρίς τραγούδι όμως δεν γίνεται και το OPEN έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο διασκέδαση και αγαπημένα τραγούδια για να υποδεχτεί τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Στις 21:00 ο Ηλίας Βρεττός, ο Δημήτρης Κοντολάζος, η Κωνσταντίνα, η Χριστίνα Μαραγκόζη και ο Λευτέρης Πανταζής έρχονται στο «ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΚΟΜΑ» με τον Γιώργο Θεοφάνους και απογειώνουν τη βραδιά με τις μεγάλες επιτυχίες τους. Για την αλλαγή του χρόνου συνδεόμαστε με τον Δήμο Θεσσαλονίκης εκεί όπου τα πυροτεχνήματα θα «φωτίσουν» τον Λευκό Πύργο και υποδεχόμαστε το 2022 με πολλή αισιοδοξία και με τις καλύτερες ευχές για μία λαμπρή χρονιά! Φυσικά το τραγούδι δεν τελειώνει και αμέσως μετά επιστρέφουμε στον Γιώργο Θεοφάνους και στην παρέα του για πολλά «τραγούδια ακόμα» και για το πιο γιορτινό πρωτοχρονιάτικο γλέντι!

ΑΝΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ στις 09:50 η Ελένη Τσολάκη και η ομάδα του OPEN WEEKEND, μας μεταφέρουν το εορταστικό κλίμα και υποδέχονται τον Βασίλη Δήμα και την Αποστολία Ζώη σε μια εκπομπή με πολύ κέφι και χορό, όπως αρμόζει στην πρώτη μέρα του χρόνου! Ακόμα η Ντίνα Νικολάου μαγειρεύει γιορτινές συνταγές και ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις αστρολογικές του προβλέψεις για το νέο έτος.

Στις 14:45 τη σκυτάλη παίρνει η Νικολέττα Ράλλη και η εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο!», όπου η Χαρά Βέρρα, ο Γιώργος Βελισσάρης και η Σοφία Δανέζη μας ξεσηκώνουν με τις επιτυχίες τους και μας επιφυλάσσουν το πιο γιορτινό μεσημέρι. 

Λίγο αργότερα στις 17:55 ο Διονύσης Ατζαράκης υποδέχεται στο «TAXI» του, την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά, οι οποίοι παίζουν για να βοηθήσουν το έργο της «Κιβωτού του Κόσμου» και του Πατέρα Αντώνιου. Θυμούνται ιστορίες με τον Άγιο Βασίλη και καταφέρνουν να δώσουν χαρά στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. 

Χαρά, αγάπη, κέφι και αισιοδοξία είναι οι πρωταγωνιστές στο πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα του OPEN, με την ευχή για μία πολύ Καλή Χρονιά!

«Οι δικές μας γιορτές είναι OPEN!»








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ