Σήμερα στο «Κάθε Μέρα Chef», το επεισόδιο ξεκινάει με ένα αγαπημένο πιάτο “Αυγά με πατάτες” αλλιώς: Στραπατσάδα σε φωλιά πατάτας.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας συνεχίζει με ελληνική κουζίνα και κοτόπουλο γιουβέτσι με κολοκυθάκια, ελιές και φέτα, ένα πιάτο για όλη την οικογένεια. Στη συνέχεια φτιάχνει κέικ παρμεζάνας, μία αλμυρή λιχουδιά με λίγα υλικά για πρωινό και σνακ στην διάρκεια της μέρας. Στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» δοκιμάζει σοκολατένια τάρτα με λιγότερη ζάχαρη με τραγανή βάση και βελούδινη γέμιση.
Η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο γευστική με απολαυστικές εκπλήξεις κάθε μέρα!
“Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα”, καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ