Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα


 Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει σήμερα Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ, με την επιτυχημένη μουσική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Η φετινή πρεμιέρα της εκπομπής γίνεται με ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στον αξέχαστο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα τιμώντας έναν μοναδικό καλλιτέχνη που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Μπάμπης Στόκας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Δημήτρης Σταρόβας, η Αφροδίτη Μάνου, ο Αντώνης Μιτζέλος, η Δήμητρα Παπίου, ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος Παντελιάς («Κίτρινα Ποδήλατα»), η Μιρέλα Πάχου και η Ελισσάβετ Καρατζόλη θυμούνται, νοσταλγούν, συγκινούνται και ερμηνεύουν τις επιτυχίες του εμβληματικού τραγουδοποιού που όλοι αγαπήσαμε.
ΓΙΩΡΓΟΣ_ΝΤΑΛΑΡΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ_ΠΑΠΙΟΥ
ΜΙΛΤΟΣ_ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ_-_ΓΙΑΝΝΗΣ_ΚΟΤΣΙΡΑΣ
Από το «Νότο», το «Διδυμότειχο μπλουζ», τη «Σκόνη» και τον «Τούρκο στο Παρίσι» ως το «Τερατάκια Τσέπης», το «Και τι ζητάω» και το «Πόσο σε θέλω» θα απολαύσουμε ένα μελωδικό οδοιπορικό σε ένα χαρισματικό δημιουργό που αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο στη μουσική μας ιστορία, σε ένα μουσικό αφιέρωμα μνήμης και τιμής, το πρώτο που γίνεται στην ελληνική τηλεόραση, μετά την τόσο ξαφνική και άδικη απώλειά του.
ΟΜΑΔΙΚΗ_2




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ