Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Θετικοί στον κορωνοϊό η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος


 Μετά τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, δύο ακόμη συμμετέχοντες στο celebrity talent show του OPEN, Just the 2 of Us διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο παρτενέρ της στο σόου, Αναστάσιος Ράμμος αν και ασυμπτωματικοί είναι φορείς του ιού.

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε τηλεφωνικά στο «Ευτυχείτε» ανακοινώνοντας την αναβολή του σόου για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

«Πήραμε την απόφαση και για 15 μέρες κλεινόμαστε σπίτι μας όλοι, καλού κακού. Δεν θα έχουμε J2US ούτε την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα δυστυχώς είχαμε άλλα δύο θετικά αποτελέσματα, τα οποία είχαν βγει αρνητικά. Δεν ξέρουμε πού κόλλησαν. Εμείς πρέπει να πάρουμε πάλι όλες τις προφυλάξεις, άρα 15 μέρες δεν βγαίνει τίποτα στον αέρα, κανένα γύρισμα, κανένα σόου. Όλοι ασυμπτωματικοί, όλοι μια χαρά και αυτό είναι που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας.

Αυτός ο ιός είναι τόσο κοντά μας που μπορεί να μη νιώθουμε τίποτα, να μη φαίνεται τίποτα, να είμαστε μια χαρά και τελικά να βγούμε θετικοί και να το μεταδίδουμε. Άρα, αποστάσεις, τεστ και μάσκες. Εγώ πήρα την απόφαση να μην κρύψουμε ούτε ένα περιστατικό, αυτό έχει τα καλά του και τα κακά του γιατί καταλαβαίνεις ότι πάρα πολλοί θα ήθελαν να αποκρύψουν κάποια κρούσματα για πολλούς λόγους», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοκλώνης.

Λίγο αργότερα στο «Ευτυχείτε», μίλησε τηλεφωνικά και η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Είμαι καλά. Τώρα βγήκε το θετικό τεστ. Είναι θετικός και ο Αναστάσης. (σ.σ. Ράμμος). Εγώ συμπτώματα δεν έχω. Έχω μια κόπωση που την έχω τα τελευταία χρόνια και δεν το θεώρησα σύμπτωμα. Δυστυχώς η όρεξη δεν μου έχει κοπεί κια το βλέπω θετικά» είπε με το γνωστό της ύφος η ίδια.

«Δεν είχα κανένα σύμπτωμα, πήγα έκανα τις δουλειές μου, φορώντας πάντα μάσκα. Είμαι ψείρας, κάνω δυο φορές μπάνιο την ημέρα, πλένω τα ρούχα μου συνέχεια. Θέλω να είμαι προσεκτική γιατί υπάρχουν άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας που πραγματικά ζουν μια δύσκολη κατάσταση».

Και συνέχισε: «Αυτό που σκέφτομαι είναι αυτές οι 14 μέρες απομόνωσης. Είναι κάτι που μας πλησιάζει επικίνδυνα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ