Σοκολατόπιτα, αλμυρά μπισκότα και πολλές άλλες γλυκές εκπλήξεις απόψε στις «Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο.
Ο Στέλιος κάθε Σάββατο στις 20.00 στο OPEN, μας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό ταξίδι ανακάλυψης στον μαγικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής. Μαζί του δημιουργούμε λαχταριστά επιδόρπια με ελάχιστα υλικά, αλλά και απαιτητικά γλυκά με εντυπωσιακή εμφάνιση.
Στο δεύτερο επεισόδιο των «Γλυκών Αλχημειών» ο Στέλιος μοιράζεται μαζί μας ένα από τα αγαπημένα του γλυκά. Μια σοκολατόπιτα που είναι ακριβώς αυτό που μαρτυρά το όνομά της: Μια πίτα με σφολιάτα που κλείνει μέσα της μια πλούσια δόση λαχταριστής σοκολάτας!
Μπορεί ο Στέλιος να λατρεύει τη ζαχαροπλαστική, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο αγαπά πολύ και τις αλμυρές γεύσεις! «Τα αλμυρά γλυκά του Στέλιου» παντρεύουν τη ζάχαρη με το αλάτι και το αποτέλεσμα είναι ακαταμάχητο. Σε αυτό το επεισόδιο, το blue cheese και τα καρύδια αναμειγνύονται και δημιουργούν υπέροχα μπισκότα πασπαλισμένα με μαύρη ζάχαρη που συνοδεύουν ιδανικά ένα ποτήρι κρασί.
Πώς φτιάχνουμε sour cream; Μαθαίνουμε τον τρόπο να φτιάξουμε τη δική μας σπιτική ξυνόκρεμα με δύο μόνο υλικά και μετά τη χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε λαχταριστά ατομικά κέικ λεμονιού που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο!
Για να απογειώσουμε το γλυκό, ακολουθούμε κατά γράμμα τις οδηγίες του Στέλιου και το γαρνίρουμε με ζαχαρωμένες φλούδες λεμονιού που φτιάχνονται εύκολα και απλά!
Είστε έτοιμοι να ζήσετε τη μαγεία της ζαχαροπλαστικής;
Γλυκές Αλχημείες κάθε Σάββατο στις 20:00
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ