Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού στον Άρη, η Super League αποφασίζει αν θα παίξει με Αστέρα Τρίπολης


Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από τον ποδοσφαιρικό Άρη, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες είχε αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα με τη διασπορά του κορωνοϊού στα μέλη του αγωνιστικού τμήματος. Είναι χαρακτηριστικό πως στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης είχαν καταγραφεί δέκα κρούσματα, γεγονός που οδήγησε στην αναβολή του εκτός έδρας αγώνα με τη Λάρισα.

Όλα τα αποτελέσματα των τεστ για Covid-19 που έγιναν το πρωί της Πέμπτης (29/10), βγήκαν αρνητικά. Αυτό σημαίνει πως όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος που είχαν βρεθεί αρνητικοί στα τεστ της Τρίτης (27/10), αλλά και οι τρεις που είχαν βρεθεί -τότε- θετικοί, δεν είναι φορείς. Αντίθετα, οι πέντε «θετικοί» που είναι σε καραντίνα θα κάνουν νέο τεστ εντός των προσεχών ημερών.

Με αυτά τα δεδομένα, θεωρείται πλέον πιθανό να γίνει κανονικά το παιχνίδι της Κυριακής (01/11, 15:00) με τον Αστέρα Τρίπολης, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 1. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά αύριο και σε συνάρτηση με τα αντίστοιχα τεστ που θα γίνουν στους Αρκάδες.

Το βασικό ερωτηματικό για Άκη Μάντζιο, πάντως, σχετίζεται με την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του καθώς δεν είχε τη δυνατότητα να δουλέψει υπό τις συνθήκες που ήθελε. Επίσης, έχει να διαχειριστεί τις απουσίες των πέντε ποδοσφαιριστών των οποίων τα δείγματα ήταν θετικά στο τεστ, όπως και αυτή του Ροζ, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω της συμπλήρωσης καρτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ