Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Ισόπαλοι Βόλος και ΑΕΛ, 1-1 στο Πανθεσσαλικό


Η ΑΕΛ προηγήθηκε αλλά ο Βόλος ισοφάρισε και το θεσσαλικό ντέρμπι έληξε χωρίς νικητή τελικά.

Το πρώτο ημίχρονο έφυγε χωρίς κάτι αξιοσημείωτο, αφού οι γηπεδούχοι είχαν απλά κάποια σουτ του Ουάρντα ενώ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 38' με την κεφαλιά-ψαράκι του Μιλοσάβλιεβιτς, ο οποίος όμως ήταν σε θέση οφσάιντ όπως φάνηκε μέσω VAR και το γκολ ακυρώθηκε.

Νωρίς στο δεύτερο μέρος πάντως και συγκεκριμένα στο 49', η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Πινακά από τον Μήτογλου -ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα- και ο παίκτης που το πήρε ήταν αυτός που το εκτέλεσε κιόλας, κάνοντας το 0-1.

Παρά το γεγονός ότι ήταν με παίκτη λιγότερο, όμως, ο Βόλος έπαιξε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 83' με το πλασέ του Δουβίκα μετά την κεφαλιά-πάσα του Ουάρντα (1-1). Πριν προλάβουν να χαρούν, όμως, οι γηπεδούχοι έμειναν με 9 παίκτες αφού αποβλήθηκε και ο Ριένστρα, καταφέρνοντας όμως να κρατήσουν έστω την ισοπαλία.

Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης (69' Γκουαροτσένα), Φεράρι, Μήτογλου, Σάντσες, Μπαριέντος, Ριένστρα, Μαρτίνες (69' Μπαρτόλο, 88' Δημόπουλος), Ουάρντα, Περέα (46' Τσοκάνης), Δουβίκας (88' Κιάκος).

ΑΕΛ: Νάγκι, Μπέρτος, Ηλιάδης (89' Κωστή), Μιχαήλ, Φιλίπ (81' Μαϊδανός), Σπαρβ, Μούζεκ, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς (63' Σεσέροβιτς), Πλατέλλας (63' Ντουρμισάι), Πινακάς (81' Τόρζε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ