Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Πέλλα: Η «Minnie» ανίχνευσε εργαστήριο κάνναβης σε σοφίτα


 Εργαστήριο για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης είχε εγκαταστήσει ένας ιδιοκτήτης στο σπίτι του σε περιοχή της Πέλλας. Η αλάνθαστη όσφρηση της «Minnie», όμως, το εντόπισε μέσα σε έπιπλο σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στην σοφίτα του σπιτιού του.

Η εκπαιδευμένη στην ανίχνευση ναρκωτικών σκυλίτσα της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς ανακάλυψε το μυστικό δωμάτιο, στο οποίο ήταν κρυμμένος ο εξοπλισμός. Είχε σύστημα εξαερισμού, ανεμιστήρα, λαμπτήρες, χρονοδιακόπτες και άλλα εξαρτήματα και καλλιεργούνταν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης με την υδροπονική μέθοδο. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Μαζί του παραπέμφθηκαν άλλοι δύο κάτοικοι της Πέλλας, καθώς στις αποθήκες και στα σπίτια τους η «Minnie» ανακάλυψε 59 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, εννέα ναρκωτικά χάπια, και ένα μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 1.160 ευρώ και ένα όχημα που χρησιμοποιούσε ένας από τους συλληφθέντες. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών με κατηγορίες κατά περίπτωση για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ