Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Χριστίνα Λαμπίρη: Η πρώτη κρίση πανικού στα 24 της - «Ήμουν στο μπαλκόνι και έλεγα ότι δεν αναπνέω»


 Η Χριστίνα Λαμπίρη, καλεσμένη στην εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε στις κρίσεις άγχους που έχει αντιμετωπίσει.

«Την πρώτη κρίση πανικού την έπαθα σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Είχα μόλις γεννήσει την κόρη μου και ήμουν σε μια διαδικασία ενός δύσκολου διαζυγίου γιατί κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο» εξήγησε η ίδια.

«Κάτω από την πίεση αυτή, χωρίς να το καταλαβαίνω και έχοντας ένα νεογέννητο μωρό, τελείως ξαφνικά αρχίζω να αισθάνομαι μια αφάνταστη δυσφορία. Μία δύσπνοια. Ένα βάρος. Δεν καταλάβαινα τι ακριβώς μου συνέβαινε. Σε τέτοιο βαθμό που βγήκα, τότε έμενα σε ένα ρετιρέ πολύ ψηλά, στον πέμπτο όροφο, με θάλασσα μπροστά, δηλαδή δεν είχα κάτι να με πειράζει… Ήμουν στο μπαλκόνι και έλεγα ότι δεν αναπνέω. Κοίταζα γύρω μου, τι μου έχει συμβεί και δεν καταλάβαινα. Άσπρισα, ίδρωσα, έγινα μούσκεμα και έτρεξα δίπλα στην αδελφή μου. Με ξάπλωσε λίγο, άρχισε να μου συζητάει και μου έδωσε λίγο νερό» πρόσθεσε.

Και κατέληξε: «Σιγά σιγά επανήλθα. Βέβαια, πίστευα ότι εκείνη την ώρα έφευγα. Και μάλιστα της είπα, ‘’αν φύγω, έχε το νου σου στη μικρή’’. Δηλαδή το θυμάμαι πολύ καλά. Και μιλάμε, τώρα, για 24 ετών».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ