Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Μάκης Δελαπόρτας: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν δυστυχισμένη γιατί ήταν μόνη»


Ο Μάκης Δελαπόρτας σε τηλεοπτική του συνέντευξη αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη. Αρχικά, μίλησε για τον χαμό του πατέρα του αλλά και την ακραία αντίδραση του όταν έμαθε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός.

«Το “Ρετιρέ” που ήταν η πιο γλυκιά περίοδο της ζωής μου ήταν ταυτισμένο με την πιο άσχημη περίοδο της ζωής μου. Δύο-τρεις μήνες αφού ξεκίνησα τα γυρίσματα πέθανε ο πατέρας μου», εξομολογήθηκε, υπογραμμίζοντας ότι τον έχασε ανήμερα τα Χριστούγεννα. «Με είχε διώξει από το σπίτι», αποκάλυψε για την αντίδραση του πατέρα του όταν αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.

Παράλληλα, δήλωσε ότι ο πατέρας του πείστηκε να τον αφήσει να ασχοληθεί με το θέατρο χάρη στην παρέμβαση της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η οποία του τηλεφώνησε και του είπε ότι θέλει να συνεργαστούν. «Η Τζένη Καρέζη έφυγε με μια πληγή μέσα της, επειδή δεν της μιλούσε ο πατέρας της. Δεν την ξαναείδε ποτέ όταν αποφάσισε να γίνει ηθοποιός», δήλωσε για τη σπουδαία ηθοποιό.

«Όταν ήσουν φίλος με τη Βουγιουκλάκη δύσκολα είσαι με τους άλλους. Και με τον Παπαμιχαήλ ήρθαμε κοντά μετά τον θάνατο της Αλίκης. Η δεύτερη γυναίκα του Παπαμιχαήλ έγινε φίλη της Αλίκης και καταλαβαίνεις τον εκνευρισμό του Παπαμιχαήλ. Η Αλίκη ήταν δυστυχισμένη γιατί ήταν μόνη. Ήταν εξαρτημένη από τις σχέσεις της» αποκάλυψε ακόμα για την εθνική σταρ της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ