Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Ίνγκασον: «Δεν εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες μας, μπορούσαμε τη νίκη»


Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στην Γρανάδα, αλλά και τις ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Δικεφάλου, μίλησε ο Σβέριρ Ίνγκασον στην κάμερα του PAOK TV.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

Για την ισοπαλία με την Γρανάδα: «Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα, αλλά χαρούμενοι για την εμφάνιση. Παίξαμε εξαιρετικά, ήμαστε πολύ συμπαγής αμυντικά. Νομίζω ότι ο Ζίβκο δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια επέμβαση. Είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε.

Είναι μια ιστορία που επαναλαμβάνεται τις τελευταίες εβδομάδας, δεν εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε από το σημείο που βρισκόμαστε. Υπάρχει απογοήτευση γιατί είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη».

Για το τι λείπει από την ομάδα πέρα από το γκολ: «Δε μας λείπει τίποτα. Στην ευκαιρία του Σβαμπ στο πρώτο μέρος, αν η μπάλα πήγαινε δύο εκατοστά πιο δίπλα θα ήταν γκολ. Είναι ζήτημα λεπτομερειών. Νομίζω κάναμε αρκετά για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η Γρανάδα είναι μια πολύ καλή ομάδα, που είχε καλά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Πρέπει να συνεχίσουμε και να δουλέψουμε».

Για την Γρανάδα: «Έχουν αποδείξει την αξία τους. Την περασμένη χρονιά πήραν μια θέση για το Europa League, ξεκίνησαν πολύ καλά τη φετινή σεζόν και είναι τρίτοι. Είμαστε όμως και εμείς καλή ομάδα κι έχουμε αυτοπεποίθηση. Δεν φοβόμαστε κανέναν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ