Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Τρεις έξυπνες χρήσεις της βρεφικής πούδρας

Υπάρχουν τόσες πολλές και εξαιρετικές χρήσεις της βρεφικής πούδρας, που αυτό το «πολυεργαλείο» κάνει πολλά περισσότερα από το να απαλύνει το δερματάκι του μωρού σας.

Ανακαλύψτε κάποιες από αυτές και θα δείτε ότι θα τις εφαρμόσετε χωρίς δεύτερη σκέψη στην καθημερινότητά σας.

Φρεσκάρει τα σεντόνια σας
Για ένα γρήγορο και εύκολο φρεσκάρισμα των σεντονιών σας, χωρίς να χρειαστεί να τα πλένετε μετά από τρεις- τέσσερις χρήσεις, η βρεφική πούδρα κάνει θαύματα! Λίγο πουδράρισμα, λοιπόν, πριν και μετά τον ύπνο είναι αρκετό για να απορροφηθεί η οποιαδήποτε υγρασία, καθώς και για να αποκτήσουν ένα φρέσκο και μωρουδίστικο άρωμα.

Ξεμπερδεύει τα κοσμήματα
Πασπαλίστε με λίγη βρεφική πούδρα τους κόμπους ή τις μπερδεμένες αλυσίδες των κοσμημάτων σας και τρίψτε απαλά με τα δάχτυλά σας για να τα χαλαρώσετε και τελικά να τα ξεμπερδέψετε. Μην μπείτε στον πειρασμό να πετάξετε ακόμη και τα πιο μπερδεμένα κολιέ σας, πριν δοκιμάσετε το έξυπνο αυτό κόλπο. Η βρεφική πούδρα σας βοηθάει, επίσης, και για να ξεμπερδέψετε τα κορδόνια σας.

Αυξάνει την διάρκεια του αποσμητικού
Μόλις ψεκάσετε ή εφαρμόσετε το αποσμητικό σας, κάντε ένα γρήγορο ταμπονάρισμα με λίγη βρεφική πούδρα. Εκτός του ότι παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας, βοηθάει το αποσμητικό να δουλέψει «σκληρότερα» για την καταπολέμηση της εφίδρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ