Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Αργύρης Πανταζάρας - Έλλη Τρίγγου: Από τις «Άγριες Μέλισσες»… μαζί και στις Κάννες


Το πρώην ζευγάρι συμπρωταγωνιστεί στην ταινία μικρού μήκους «Motorway 65» της Εύης Καλογηροπούλου που συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα του τριήμερου μίνι Φεστιβάλ των Καννών

Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Έλλη Τρίγγου που υπήρξαν ζευγάρι για σχεδόν 4 χρόνια, εκτός από τη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» όπου εμφανίζονται, συμπρωταγωνιστούν και στην ταινία μικρού μήκους «Motorway 65» της Εύης Καλογηροπούλου, φετινή συμμετοχή στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ των Καννών. 

Το 73ο Φεστιβάλ Καννών αναβλήθηκε τον περασμένο Μάιο λόγω πανδημίας, και μεταφέρθηκε, καλώς εχόντων των πραγμάτων, για το 2021, οπότε διοργανώθηκε ένα «μίνι» φεστιβάλ το τριήμερο 27-29 Οκτωβρίου, με ταινίες μικρού μήκους, μαθητικές ταινίες και κάποιες ταινίες μεγάλου μήκους.

Ου δυο ηθοποιοί ερμηνεύουν στο «Motorway 65» δύο αδέλφια που ζουν στη βιομηχανική Ελευσίνα, σε μια περιοχή όπου μια γέφυρα ενώνει τη γειτονιά τους με ένα άλλο κομμάτι της πόλης, όπου κατοικούν μετανάστες.

Το πρώην ζευγάρι μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα στα social media από το ταξίδι τους στη Γαλλική Ριβιέρα, και τη κινηματογραφική διοργάνωση.


Καταγραφη
Ο Αργύρης Πανταζάρας με τη σκηνοθέτιδα της ταινίας μικρού μήκους «Motorway 65», Εύη Καλογηροπούλου


cannes_1
1argiris
argiris3
elli3-3
post


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ