Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Τα αντικείμενα στο σπίτι που οι περισσότεροι ξεχνούν να καθαρίσουν

Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια: κάνεις γενική φασίνα, αλλά στην πραγματικότητα έχεις αφήσει απ’ έξω κάποια αντικείμενα ή σημεία. Μάλιστα, κάποια από αυτά είναι βασικά και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάτε να τα καθαρίζετε.

Δείτε παρακάτω κάποια από αυτά:

Καφετιέρα
Φροντίστε να την πλένετε τουλάχιστον μια φορά το μήνα με ξύδι και νερό. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με γλυκό νερό για να φύγει η μυρωδιά που αφήνει το ξύδι. Το φίλτρο μπορεί να πλυθεί και στο πλυντήριο πιάτων.

Διακοσμητικά μαξιλάρια
Είτε τα χρησιμοποιείτε για να στηρίξετε τα πόδια σας μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, είτε για να ξεκουράσετε το κεφάλι σας ενώ χαζεύετε τηλεόραση ένα είναι σίγουρο: ότι τα μαξιλάρια αυτά συγκεντρώνουν πάνω τους νεκρά κύτταρα δέρματος, ακάρεα της σκόνης και βρωμιά. Φροντίστε, λοιπόν, να αφαιρείτε συχνά τα καλύμματα και να τα πλένετε στο πλυντήριο ρούχων.

Τον κάδο σκουπιδιών της κουζίνας
Πλανάται μια αποκρουστική μυρωδιά στην κουζίνα σας ακόμη κι όταν έχετε πετάξει τα σκουπίδια; Μπορεί να είναι εξαιτίας των υπολειμμάτων από τις τροφές και τα βακτήρια που έχουν μείνει στον κάδο απορριμμάτων. Δοκιμάστε να τον καθαρίσετε με απολυμαντικό και καθαρό νερό.

Διακοσμητικά μπάνιου
Θα εκπλαγείτε από τα πόσα πολλά βακτήρια βρίσκονται στο κύπελλο μέσα στο οποίο κρατάτε την οδοντόβουρτσά σας. Καθαρίστε όλα τα μικροαντικείμενα του μπάνιου με αντισηπτικό σπρέι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ