Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Ναόμι Οσάκα: Σάλος για το μπικίνι της πρωταθλήτριας του τένις

«Φωτιές» άναψε το κίτρινο μαγιό της κορυφαίας αθλήτριας του τένις, Ναόμι Οσάκα.
 Ποζάροντας στο Instagram με καλοκαιρινή διάθεση, η 22χρονη Γιαπωνέζα πρωταθλήτρια απολαμβάνει τις διακοπές της στη Φλόριντα.

 Όμως, αντί οι χρήστες να θαυμάσουν το υπέροχο κορμί της εκφράζοντας κολακευτικά σχόλια, πολλοί έσπευσαν να επικρίνουν τη νεαρή πρωταθλήτρια για την εμφάνισή της.

Ένας χρήστης του Instagram γράφει ότι πρέπει να διατηρήσει την «αθώα εικόνα» της, ενώ ένας άλλος σημειώνει ότι θα πρέπει να επικεντρωθεί στις επερχόμενες αθλητικές της δραστηριότητες. Άλλος χρήστης γίνεται ακόμα πιο καυστικός επισημαίνοντας ότι «η Ναόμι χρειάζεται έναν... φίλο και γι' αυτό το λόγο ποζάρει έτσι».

Η περυσινή νικήτρια του αυστραλιανού Open αισθάνθηκε υποχρεωμένη να απαντήσει στα πικρόχολα σχόλια των followers.
«Δεν με γνωρίζετε καν. Είμαι 22, φοράω μαγιό δίπλα στην πισίνα. Γιατί νομίζετε ότι μπορείτε να κρίνετε τι φοράω;» έγραψε στο Twitter, αποστομώνοντας τους χρήστες που της κούνησαν το δάχτυλο για την εμφάνισή της», σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild».


«Είναι υπέροχο που δεν προσποιείσαι και είσαι ο εαυτός σου, επειδή μερικοί άνθρωποι περιμένουν κάτι διαφορετικό» έσπευσε να της γράψει ένας χρήστης επικροτώντας το σχόλιό της.
«Απλά δείχνεις εκπληκτική!» γράφει ένας άλλος.

Η ίδια πάντως ανακοίνωσε ότι θα συμμετέχει στο επερχόμενο US Open.Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πρωταθλήτρια από την Ιαπωνία δεν είχε εγγραφεί στο τουρνουά και είχε αποφασίσει να μην αγωνιστεί στην διοργάνωση, η οποία ξεκινά στις 31 Αυγούστου και θα διεξαχθεί με αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Ωστόσο, η ομάδα της 22χρονης έσπευσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και με δηλώσεις που έγιναν στο Reuters έγινε γνωστό ότι η Οσάκα θα συμμετέχει κανονικά στο κορυφαίο Grand Slam.
Επίσης, θα λάβει μέρος στο Western and Southern Open, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Σινσινάτι, αλλά φέτος μεταφέρθηκε στη Νέα Υόρκη και το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει στα μέσα Αυγούστου.

Η Οσάκα, έπαιξε για τελευταία φορά τένις τον περασμένο Φεβρουάριο και συγκεκριμένα συμμετείχε στους προκριματικούς του Fed Cup εναντίον της Ισπανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ