Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Συντάξεις: Έρχεται νέο κύμα προσφυγών για τα αναδρομικά

Νέες δικαστικές διεκδικήσεις των συνταξιούχων σχετικά με την καταβολή των αναδρομικώνγια το διάστημα 11μήνου ( Ιουνίου του 2015 και Μαΐου του 2016) βλέπουν οι νομικοί.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Καθημερινή", όσοι προσέφυγαν στο ΣτΕ και δικαιώθηκαν θα πάρουν αναδρομικά τόσο για τις κύριες όσο και για τις επικουρικές και τα δώρα.
Όσοι δεν προσέφυγαν θα πάρουν μόνο για τις κύριες συντάξεις . Όσο για τα ποσά που θα δουν στους λογαριασμούς τους όσοι βάσει της διάταξης τα δικαιούνται , αυτά κυμαίνονται από 550 ευρώ έως και 7.000 ευρώ μεικτά με μεσοσταθμικό ποσό στην περιοχή των 900 με 1.000 ευρώ.
Τα υψηλότερα ποσά αυτά που είναι πάνω από 3.000 ευρώ αφορούν κατά κύριο λόγο τους διπλοσυνταξιούχους που αθροίζει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και δίνει ως συντάξεων που θα λάβουν αναδρομικά 2,2 εκατ. Πρόκειται για συνταξιούχους που εισπράττουν δύο ή και περισσότερες κύριες συντάξεις καθώς και συνταξιούχους που είχαν υψηλές και πολύ ψηλές συντάξεις πριν εφαρμοστούν οι περικοπές του. 2012.

1 σχόλιο:

  1. Μην "τσιμπάτε"! Τα δικαστικά - δικηγορικά κυκλώματα προωθούν τέτοια θέματα, για να γίνουν προσφυγές επι του θέματος, επομένως και οικονομικές επιβαρύνσεις για τους προσφεύγοντες, προς χαρά των... δικηγόρων! Τίποτα σαφέστερο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ