Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

“Σκιτσογραφίες του Νικολαΐδη” από τη Βουλή Τηλεόραση

Διάρκεια :  15 λεπτά
Σκιτσογραφίες, μία νέα εκπομπή γεννιέται στην ελληνική τηλεόραση από τον σκιτσογράφο Δημήτρη Νικολαΐδη. Οι σκιτσογραφίες ξεκινάνε το ταξίδι του σκίτσου αυτό το Σάββατο στις 09:30-09:45 και κάθε Σάββατο πρωί από την Βουλή τηλεόραση θα μας παρουσιάζει με τον δικό του εύκολο και απλό τρόπο την τέχνη του σκίτσου, για μικρούς και για μεγάλους.

Ο σκιτσογράφος με απλές γραμμές μας βοηθάει να ξεκλειδώσουμε τα μυστικά του σκίτσου, χωρίς μεγάλα και πολλά λόγια, με απλές και εύκολες γραμμές, γραμμές που χρησιμοποιούμε καθημερνά, κύκλους, τετράγωνα, παράλληλες γραμμές.
Σε  κάθε τηλεμάθημα, μικροί και μεγάλοι διδάσκονται την απλότητα της τέχνης του σκίτσου, έτσι ώστε,  σιγά – σιγά να   συνταξιδεύουν όλοι μαζί  ( σκιτσογράφος και τηλεμαθητές ),  στον  υπέροχο κόσμο της τέχνης του σκίτσου και σπονδυλωτά, μάθημα με μάθημα να ολοκληρώνονται σε βάθος χρόνου ( εκπομπών), η θεματολογία των ασκήσεων.
Μέσα από μία δοκιμασμένη θεματολογία και πράξη,  ο σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαΐδης διδάσκει σε μικρούς και σε μεγάλους από το 1997, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και από το 2011  έχει εκδώσει  μέχρι σήμερα τα πρώτα και μοναδικά βιβλία εγχειρίδια εκμάθησης σκίτσου ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΑΜΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ, όπως και παρουσιάζεται στην τηλεόραση σε διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς σε επανάληψη   η εκπομπή του,  ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
1η σκιτσογραφία
Στην πρώτη εκπομπή ξεκινάει ο σκιτσογράφος μας με το απλό δεντράκι, το δεντράκι ΑΝΦΑΣ. Γραμμή του δέντρου 1, γραμμή του δέντρου 2, το γράμμα ν και αν βάλουμε και τα; Ημικύκλια μας, σκιτσάραμε το δεντράκι, έτσι εύκολα και απλά. Το σκίτσο όμως δεν σταματάει εδώ…

Μία  εκπομπή καθαρά εκπαιδευτική για μικρούς και για μεγάλους.
Βουλή τηλεόραση Σάββατο 09:30 - 09:45


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ