Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Δέσποινα Βανδή: Σε τριπλό ρόλο τη νέα σεζόν - Σε ποιες εκπομπές θα την δούμε

Η Δέσποινα Βανδή τη νέα σεζόν θα έχει τριπλό ρόλο στο ΟΡΕΝ. Η διάσημη τραγουδίστρια, εκτός από εξαιρετική ηθοποιός, έχει ταλέντο και στην παρουσίαση.
Εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα και τα ταξίδια για την ταξιδιωτική εκπομπή μαγειρικής "My Greece", την οποία παρουσιάζει μαζί με τον σεφ, Βασίλη Δρίσκα.

Όπως αναφέρει ο "Ελεύθερος Τύπος", η μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον πρώτο κύκλο του "My Greece" είναι ότι πλέον την παραγωγή υπογράφει ο Νίκος Κοκλώνης, που διευρύνει τη συνεργασία του με την Δέσποινα Βανδή και εκτός από το J2US. Ήδη έχει ανακοινωθεί ότι η τραγουδίστρια θα είναι στη θέση του κριτή και τη νέα σεζόν.

Ωστόσο πληροφορίες θέλουν την Δέσποινα Βανδή να παραμένει ενεργή τηλεοπτικά και στο Β' μισό της σεζόν, με το X-Factor να βρίσκεται προ των πυλών

 Εκτός από τον τριπλό ρόλο στις τηλεοπτικές παραγωγές, επιστρέφει και στο θέατρο με μια φιλόδοξη παραγωγή στο Παλλάς με τον Γιώργο Θεοφάνους στο πλευρό της. Μάλιστα ο δημοφιλής συνθέτης υπογράφει και τον νέο δίσκο της με την Panik.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ