Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Post Malone για τα UFO: Έχω δει πολλές φορές - Η πρώτη φορά ήταν στα 16 μου

Ο ράπερ Post Malone έδωσε μια συνέντευξη που δεν είχε τελειωμό, κράτησε για περίπου 4 ώρες και φυσικά αναφέρθηκε στα UFO, τα οποία έχει δει όχι μόνο μία, αλλά πολλές φορές. Στην εκπομπή podcast, "The Joe Rogan Experience" σχολίασε τα πάντα, από τον καιρό, τις θεωρίες συνωμοσίας και τα UFO.

Ο οικοδεσπότης Ρόγκαν είπε ότι ήθελε πραγματικά να πιστέψει στους εξωγήινους, αλλά αμφισβήτησε την αξιοπιστία εκείνων που ισχυρίζονται ότι τους έχουν δει. Στη συνέχεια, ο Μαλόν είπε στον Ρόγκαν ότι είχε δει πολλές φορές UFO.

«Έχω δει ένα. Ήμουν πιθανώς 16 ετών. Ήμουν στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Επιτρέψτε μου να το πω: η θεία και ο θείος μου ήταν πολύ αυστηροί, και έπρεπε να πάμε για ύπνο σε πολύ αυστηρή προθεσμία -πιθανώς στις 10 μμ. Κοίταξα έξω από το παράθυρο με τον ξάδερφό μου και είδα απλώς ένα φως που μένει εκεί και μετά σβήνει... Δεν μπορείς να το εξηγήσεις». Ο Ρόγκαν ρώτησε τότε τον Μαλόν πόσο «ισχυρή» ήταν αυτή η ανάμνηση. Ο καλλιτέχνης απάντησε, «μέτρια», αλλά είπε ότι είχε πιο πρόσφατη εμπειρία στη Γιούτα, όπου κατοικεί επί του παρόντος, καθώς και στη Νότια Καλιφόρνια. «Κάποτε ζούσα στην Ταρζάνα... Φαινόταν σαν... σαν κλασικό δυναμικό πεδίο... έμοιαζε με τρούλο σε κυκλικό σχήμα», είπε. «... Στην Ταρζάνα, κοιτάζοντας προς τα κάτω. Και νόμιζα ότι κανείς άλλος δεν το είδε, αλλά ήμουν εκεί με τέσσερις άλλους ανθρώπους και το είδαν κι αυτοί». Οι δυο τους συζήτησαν επίσης για τα φαντάσματα, τις θεωρίες συνωμοσίας για τον έλεγχο του καιρού και την υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου λόγω της πανδημίας Covid-19. O Μαλόν είπε ότι θα πρέπει όλοι να φοράνε μάσκα για να είναι ασφαλείς, αλλά δεν συμφωνεί με την πολιτική που αναγκάζει τους ανθρώπους να τις φορέσουν. «Είναι όπως όταν πήγαινα σχολείο και έπρεπε να φοράω πουκάμισο γιατί αλλιώς θα με τιμωρούσαν. Νιώθω περίεργα όταν με αναγκάζουν να φορέσω κάτι. Στο τέλος της ημέρας όλα καταλήγουν στον σεβασμό προς τον συνάνθρωπό μας. Δεν είναι υπόθεση της κυβέρνησης. Δεν πρέπει να σε αναγκάζουν να φοράς μάσκα, αλλά πρέπει να τη φοράς. Και αυτό γιατί σέβεσαι τον συνάνθρωπό σου», κατέληξε ο Μαλόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ