Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Απορρίφθηκε η έφεση της Τράμπζονσπορ, στους ανίσχυρους ο ΠΑΟΚ - Οι πιθανοί αντίπαλοι

Παρέμεινε η ποινή αποκλεισμού για την Τράμπζονσπορ, «κλειδώνει» η παρουσία του ΠΑΟΚ στους ανίσχυρους του Champions League! Οι πιθανοί αντίπαλοι.
Οριστικά στους ανίσχυρους της κλήρωσης του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League θα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ δεδομένου πως το CAS απέρριψε την έφεση που είχε καταθέσει η Τραμπζονσπόρ προκειμένου να της αφαιρεθεί η τιμωρία αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η συγκεκριμένη απόφαση από το Ανώτατο Δικαστήριο σημαίνει αυτόματα ότι την θέση της στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, θα πάρει οριστικά η Μπεσίκτας.

Υπόθεση που αφορούσε άμεσα και τον ΠΑΟΚ καθώς σε περίπτωση που δικαιωνόταν η Τράμπζονσπoρ, θα έστελνε τον Δικέφαλο στους ισχυρούς της κλήρωσης δεδομένου ότι ο σύλλογος από την Τραπεζούντα έχει μικρότερο συντελεστή στην ειδική βαθμολογία της UEFA.

Μετά την απόφαση του CAS, όμως, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται οριστικά στους ανίσχυρους της κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου, έχοντας ως πιθανούς αντιπάλους την Μπεσίκτας (Τουρκία), Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) και Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ