Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Ράιαν Ρέινολντς: Προσφέρει 5.000 δολάρια για να βρεθεί ένα κλεμμένο λούτρινο αρκουδάκι

Ο 43χρονος Καναδός σταρ θέλει να ενισχύσει την διαδικτυακή εκστρατεία της 28χρονης Μάρα Σοριάνο που έχει έναν ιδιαίτερο συναισθηματικό λόγο για να κρατήσει ξανά στην αγκαλιά της το αγαπημένο της παιδικό παιχνίδι.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Ράιαν Ρέινολντς ανακοίνωσε ότι προσφέρει αμοιβή 5.000 δολαριών σε όποιον επιστρέψει το κλεμμένο αρκουδάκι στη Μάρα Σοριάνο. Ο διάσημος ηθοποιός υποστηρίζει με αυτό τον τρόπο τη διαδικτυακή εκστρατεία που ξεκίνησε η 28χρονη, καθώς δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο λούτρινο παιχνίδι.

Το αρκουδάκι παίζει μια ηχογράφηση με τη φωνή της μητέρας της 28χρονης που λέει: «Σε αγαπώ, είμαι περήφανη για σένα, θα είμαι πάντα μαζί σου». Η μητέρα της νεαρής κοπέλας πέθανε πέρυσι τον Ιούνιο από καρκίνο σε ηλικία 53 ετών και το αρκουδάκι έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για την ίδια.
Το παιχνδίδι εκλάπη μαζί με ένα iPad κατά τη διάρκεια μετακόμισης. Βρισκόταν μέσα σε ένα σακίδιο, που περιείχε επίσης σημαντικά έγγραφα, το iPad και μια κονσόλα παιχνιδιών Nintendo Switch.

Η Μάρα Σοριάνο λέει ότι δεν την ενδιαφέρει για τα υπόλοιπα αντικείμενα αρκεί να πάρει πίσω το αρκουδάκι. Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που ανάρτησε φαίνεται ο κλέφτης που αρπάζει το σακίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ