Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

«Άγριες Μέλισσες»: Οι ηθοποιοί που αποχωρούν και εκείνοι που έρχονται

Ήταν αναμφίβολα η μεγάλη επιτυχία της χρονιάς. Οι «Άγριες Μέλισσες» κατάφεραν να κερδίσουν το κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Η δραματική σειρά εποχής με την σκηνοθετική υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό κατάφερε να ξεχωρίσει.

Αυτό οδήγησε τους ιθύνοντες του καναλιού να ανάψουν το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο επεισοδίων από τον Σεπτέμβριο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι λόγω της πανδημίας ο πρώτος κύκλος της σειράς ολοκληρώθηκε στα 126 επεισόδια και όχι στα 150 όπως ήταν προγραμματισμένο.

Όπως είναι λογικό θα υπάρξουν και οι απαιτούμενες αλλαγές όσον αφορά στο καστ.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο Αργύρης Πανταζάρας είναι ένα τα πρόσωπα που θα μπει στη σειρά. Ο πρωταγωνιστής από το «Κόκκινο Ποτάμι» ήταν σε συζητήσεις και για την πρώτη σεζόν αλλά δεν μπορούσε να συνδυάσει δύο σειρές.

Ποιοι ηθοποιοί όμως αποχωρούν από το «Διαφάνι» στον νέο κύκλο; Ο Γιάννης Στάνκογλου που υποδύεται τον Θωμά Κυπραίο δε θα συνεχίσει στη σειρά. Ο ρόλος του θα ολοκληρωθεί στα 150 επεισόδια και μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες με δραματικό τρόπο.

Χωρίς της Θεοδοσία θα είναι ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων. Ο χαρακτήρας που υποδύεται η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη θα ολοκληρώσει τον κύκλο του στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου.

Ο τρίτος χαρακτήρας της σειράς που θα ολοκληρώσει τον κύκλο του είναι ο Κλεομένης. Ο Θανάσης Κουρλαμπάς που υποδύεται τον σύζυγος της Πηνελόπης έχει κλείσει για τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» και θα αποχωρήσει από τη σειρά.

Μένει να δούμε ποιες εκπλήξεις ετοιμάζουν οι σεναριογράφοι για τον δεύτερο κύκλο που θα είναι γεμάτος ανατροπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ