Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Τι δήλωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος για το σοβαρό τροχαίο της κόρης του, Αμαλίας

Μέσα από την εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα ήρθαν στη δημοσιότητα νέες λεπτομέρειες για το σοβαρό τροχαίο της Αμαλίας Κωστοπούλου στο Λος Άντζελες όπου ζει.
Ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης επικοινώνησε με τον Πέτρο Κωστόπουλο και μετέφερε στον αέρα της εκπομπής όλα όσα είπε ο πατέρας της 23χρονης Αμαλίας. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του η αλήθεια είναι διαφορετική από όσα γράφτηκαν στο ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso.

Μίλησα με τον Πέτρο Κωστόπουλο πριν από λίγο και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Το ατύχημα έγινε πριν από 13 ημέρες. Μετά από δύο μέρες η Τζένη Μπαλατσινού ήταν ήδη στην Αμερική. Εμένα ο Πέτρος Κωστόπουλος μου είπε πως η Αμαλία έκανε μία ελαφριά εγχείρηση, ορθοπεδική. Αυτή τη στιγμή το παιδί είναι ήδη με πατερίτσες. Χθες περπάτησε πρώτη μέρα. Υπήρχε έντονη ανησυχία», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης. Ο ίδιος μοιράστηκε τις πληροφορίες που του μετέφερε ο Πέτρος Κωστόπουλος για τις συνθήκες του ατυχήματος.

Δεν οδηγούσε η Αμαλία. Ήταν πέντε άτομα στο αυτοκίνητο, η Αμαλία ήταν στο πίσω κάθισμα και ένα άλλο αυτοκίνητο παραβίασε το stop. Η Αμαλία δεν έχει καν αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τον Πέτρο Κωστόπουλο η Αμαλία είναι σε ένα ξενοδοχείο με τη μητέρα της και θα πάει σπίτι της μέχρι την Κυριακή. Είναι ήδη σε πολύ καλή διάθεση», σημείωσε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ