Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Ένινγκ: «Παίζουμε για έκτη φορά με την ΑΕΚ, να της κάνουμε τη ζωή δύσκολη»

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, αλλά και την επόμενη ημέρα του Άρη, μίλησε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Μίχαελ Ένινγκ, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική μέχρι το τέλος των Play Off.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Κανείς δεν έχει βιώσει μια τέτοια κατάσταση στο παρελθόν. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να το αποδεχθούμε, όπως είναι αυτή τη στιγμή. Το θετικό είναι ότι οι παίκτες που έχουμε στη διάθεση μας τα δίνουν όλα. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τηρουμένων των αναλογιών και βάση των συνθηκών τα πήγαμε πολύ καλά. Θα κάνουμε ότι μπορούμε στο υπόλοιπο της σεζόν».

Για τον δεύτερο γύρο των πλέι οφ που ακολουθεί: «Δεν υπάρχει τρόπος να περιορίσεις το να δώσει κάποιος το 100%, διότι το ποδόσφαιρο είναι άθλημα μάχης που δεν μπορείς να δώσεις κάτι λιγότερο. Αν δεν δώσεις το 100%, είναι πιο πιθανό να τραυματιστείς. Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια διαχείριση ώστε να μην έχεις προβλήματα. Ήμασταν άτυχοι με τον τραυματισμό του Ντουάρτε προχθές».

Για την 6η φετινή αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ: «Είναι πραγματικά κάτι τρελό το ότι παίζουμε έκτη φορά με την ίδια ομάδα. Υπάρχει ένα θετικό, ότι γνωρίζουμε πολύ καλά τον αντίπαλο και δεν χρειάζεται να κάνουμε ειδική προετοιμασία. Σίγουρα έχουμε τα προβλήματα μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα έχει εύκολο έργο. Παίζουμε στο γήπεδο μας. Έχουμε στόχο να της κάνουμε τη ζωή δύσκολη. Έχουμε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ξεχάσει να παίζουν ποδόσφαιρο. Το μειονέκτημα μας είναι ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε αλλαγές και βελτιώσεις από τον πάγκο, γιατί θα έχουμε μόλις 2 αλλαγές αν είμαστε τυχεροί».

Για το αν ο Άρης θα είναι ανταγωνιστικός ως το τέλος: «Ας παίξουμε αυτό το παιχνίδι την Κυριακή και βλέπουμε και για τα επόμενα. Ας μη δώσουμε μια εικόνα για το που βρισκόμαστε μέσα στο νερό. Αυτή τη στιγμή είμαστε με το νερό μέχρι τον λαιμό».

Για την επόμενη μέρα του Άρη: «Περιμένω πάρα πολλά. Προφανώς την επόμενη μέρα πρέπει να διορθώσουμε πράγματα που έγιναν λανθασμένα φέτος, για να δείξουμε ότι μάθαμα. Για παράδειγμα, το ότι φτάσαμε σε σημείο να λήγουν 14 συμβόλαια ήταν κάτι λάθος. Είναι μια ευκαιρία και πρόκληση για να φτιάξουμε κάτι από την αρχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ