Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020

Δεν θα πιστεύετε πόσο καιρό άφησε η Jennifer Aniston τον Brad Pitt να περιμένει, για να κάνουν σεξ

Το ειδύλλιό τους που οδήγησε σε γάμο και διαζύγιο άφησε εποχή.
Και παρότι από τότε έχουν μεσολαβήσει ισάριθμοι γάμοι και διαζύγια και για τους δύο, ούτε εμείς τους έχουμε ξεπεράσει -για να τους συζητάμε ακόμα- ούτε οι ίδιοι εδώ που τα λέμε.
Η υφήλιος ολόκληρη τους θέλει ξανά μαζί, η Courteney Cox επίσης, όμως εκείνοι κατά πάσα πιθανότητα παραμένουν φίλοι αφότου ο Pitt απολογήθηκε στην Aniston για τα καμώματά του.

Ακριβώς όμως επειδή η αδιευκρίνιστη μεταξύ τους πουλάει ακόμα, δεν έχουν σταματήσει να βγαίνουν στο φως διάφορα trivia για την περίοδο που ήταν το χρυσό ζευγάρι του Χόλιγουντ. Έτσι, ενώ εκ των υστέρων μάθαμε ότι εκείνος της έκανε πρόταση γάμου πέντε μήνες μετά το ξεκίνημα της σχέσης τους -την οποία κρατούσαν κρυφή- υπάρχει μία μικρή, αλλά πικάντικη λεπτομέρεια που μόλις μαθεύτηκε.

Πηγή ανέφερε στο Mirror ότι η Aniston έλεγε πεισματικά όχι στις ερωτικές «διαθέσεις» του Pitt λόγω του ότι φοβόταν πως αν έρθουν τόσο κοντά θα μπορούσε να καταστραφεί η σχέση τους. Για κάποιους βέβαια, αυτό ήταν μία πολύ σοφή κίνηση εκ μέρους της, αφού εκείνος μέχρι τότε δεν είχε αντιμετωπίσει καμία αντίσταση ή άρνηση από γυναίκα σε αυτό το επίπεδο.

Εν τέλει, οι δυο τους… προχώρησαν κατά τη διάρκεια εκείνου το περίφημου σαββατοκύριακου που πέρασαν μαζί στο Ακαπούλκο, όπου είχαν πάει για να γιορτάσουν τον Άγιο Βαλεντίνο το 1999. Μάλιστα, δύο χρόνια μετά, το 2001, σε συνέντευξή του στο W Magazine, ο Pitt είχε εξομολογηθεί ότι το πρώτο πράγμα που έφτιαξε στο σπίτι που είχαν αγοράσει μαζί ήταν το μπάνιο· είχε τοποθετήσει μία τεράστια μαρμάρινη μπανιέρα γιατί «εκείνη την περίοδο είχε πολύ βρώμικο μυαλό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ