Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΠΕΤΡΩΤΕ...

Μας φαίνονται απίστευτα αυτά που γράφει σήμερα στο olapaok.gr ο Κώστας Πετρωτός1 
Ο δημοσιογράφος που, εδώ και αρκετά χρόνια, ασχολείται με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ αναφέρει συγκεκριμένα υπό τον τίτλο "Το χρήσιμο τετ-α-τετ Κλάους-οπαδών":

"Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ βρήκε, κατά την επίσκεψη οπαδών στη Μεσημβρία, την ευκαιρία να λύσει την παρεξήγηση που δημιούργησε η ανάρτηση μιας παλιάς φωτογραφίας στο διαδίκτυο.
Κάποιοι πήγαν να δημιουργήσουν θέμα χωρίς να υπάρχει και να βάλουν στο στόχαστρο των οπαδών του ΠΑΟΚ τον Στέφανο Αθανασιάδη. Όπως είναι γνωστό, ο Κλάους και ο Κώστας Κατσουράνης, μετά το ματς με τον Αστέρα ζήτησαν και πήραν άδεια για να μεταβούν στην Αθήνα και να μην ταξιδέψουν με την αποστολή στη Θεσσαλονίκη. Φυσικά και οι δύο ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένοι και θέλησαν απλά να βρεθούν κοντά στα δικά τους πρόσωπα.
Ωστόσο, ορισμένοι είχαν την... φαεινή ιδέα να ανεβάσουν στο διαδίκτυο μία φωτογραφία του Κλάους από προ διμήνου παρουσία του, με τη σύντροφό του, σε νυχτερινό κέντρο και να διασπείρουν τη φήμη ότι ενώ η ομάδα του είχε χάσει το μεγαλύτερο στόχο της χρονιάς, εκείνος έτρεχε στα μπουζούκια.
Έτσι, δημιουργήθηκε αναίτια κλίμα σε βάρος του, καθώς ο Κλάους ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος, γιατί και αυτός περίμενε πώς και πως να πάει στον τελικό για να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του. Η παρουσία των οπαδών χθες στην προπόνηση έδωσε την ευκαιρία στον διεθνή επιθετικό να λύσει την παρεξήγηση, εξηγώντας ότι το Σάββατο το βράδυ ήταν πολύ πικραμένος και φυσικά δεν είχε καμία διάθεση για γλέντια."


Εάν δεν γνωρίζαμε τη διαδρομή του Κώστα Πετρωτου, θα λέγαμε ότι αυτά τα γράφει ένας δημοσιογραφίσκος του κώλου (ε, δεν αντέχουμε τέτοια και απαντάμε με οπαδικό ύφος...) ο οποίος δεν διάβασε καν την ανάρτηση στην οποία αναφέρεται, προσάπτοντάς μας πρόθεση να "δημιουργήσουμε θέμα χωρίς να υπάρχει"!
Ή, αν την διάβασε, είναι δημοσιογραφική ρουφιανιά και διαστρέβλωση όσων αποκαλύψαμε, ενώ προσφέρει συγκάλυψη στην ατυχέστατη επιλογή του Κλάους, που όντας αρχηγός της ομάδας και παίκτης από τα σπλάχνα της, την εγκατέλειψε για να πάει στο "αίσθημα" να παρηγορηθεί! 
Και αυτή η συγκάλυψη μόνο τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ δεν εξυπηρετεί.

Επαναλαμβάνουμε, λοιπόν: Επειδή γνωρίζουμε την ποιότητα του συγκεκριμένου δημοσιογράφου, θεωρούμε ότι ξύπνησε, σήμερα, κάπως και τη νύχτα δεν κοιμήθηκε καλά. Γιατί, τέτοιες μαλακίες δεν γράφει...
Ελπίζουμε να... το πάρει αλλιώς ο Κώστας Πετρωτός και να διαβάσει με προσοχή όσα αναφέρονται στην αποκάλυψη του thessbomb τόσο ΕΔΩ όσο και ΕΔΩ 

Δημόσιες σχέσεις μετά από τέτοια πίκρα που έδωσαν οι αδιάφοροι παίκτες (έτσι τους χαρακτήρισες κι εσύ στο ραδιόφωνο) και ο ανάξιος πρώην, πια, προπονητής τους, στον πολυπληθή λαό του ΠΑΟΚ δεν κάνουμε, Κώστα...

Bomber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ