Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΒΡΑΣΤΑ Ή ΨΗΤΑ ΚΡΕΑΤΑ

Δείτε ποια είναι τα κρέατα που μαγειρεύονται βραστά και ποια ψητά:

Βραστά
Κότσι (γίνεται και στο φούρνο)
ποντίκι 
στηθοπλευρά 
καπάκι 
σβέρκος 
λάπα 

Ψητά στη σχάρα ή στο φούρνο
φιλέτα 
μπριζόλες
κόντρα σπάλα 
σπαλομπριζόλες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ