Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Playmate άνοιξε OnlyFans και έχασε την κηδεμονία του γιου της – Για χάρη της ο Ρονάλντο απάτησε την Ιρίνα Σάικ


Μια Βραζιλιάνα playmate που έγινε γνωστή, επειδή αποτέλεσε την «πέτρα του σκανδάλου» στη σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Ιρίνα Σάικ, έχασε την κηδεμονία του παιδιού της, επειδή άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans.

Η Andressa Urach που κέρδισε τον τίτλο «Miss BumBum» στον διαγωνισμό «Μις οπίσθια της Βραζιλίας» έκανε στροφή στην ερωτική βιομηχανία ενηλίκων για να βγάλει τα προς το ζην, μετά το διαζύγιο από τον Thiago Lopes. Ωστόσο, το νέο επαγγελματικό βήμα τής στέρησε την πλήρη κηδεμονία του μικρού της γιου, που πέρασε στον πατέρα του.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας vt έγραψε ότι πέρα από την παραπάνω επιλογή, έβαλε τον μεγάλο της γιο Arthur να βιντεοσκοπεί τις ερωτικές περιπτύξεις της, κάτι που προκάλεσε ακόμη περισσότερους τριγμούς στην οικογένεια της.

«Είναι απλώς μια δουλειά», δήλωσε ο νεαρός, προσθέτοντας ότι «δεν το βρίσκω άρρωστο ή αηδιαστικό. Είμαι συνεργάτης με τη μαμά μου. Εξάλλου, είναι μητέρα μου, δεν μπορώ να τη δω ερωτικά, παρά τη φύση της δουλειάς της».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, η προσωπική ζωή της «Miss BumBum» δεν απασχολεί για πρώτη φορά τον Τύπο. Το 2015 εντάχθηκε στην Παγκόσμια Εκκλησία του Βασιλείου του Θεού και δύο μήνες μετά αποχώρησε, προχωρώντας σε δημόσιες καταγγελίες για πλύση εγκεφάλου και εκμετάλλευση ανθρώπων.
Επίσης, το 2013 σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στη βρετανική The Sun αποκάλυψε ότι πέρασε ένα βράδυ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο την περίοδο που ο CR7 αγωνίζονταν στη Ρεάλ Μαδρίτης και είχε σχέση με την Ιρίνα Σάικ.

Ιρίνα Σάικ και Κριστιάνο Ρονάλντο όταν ήταν ζευγάρι

«Είδε τις φωτογραφίες μου online, εντυπωσιάστηκε και με φώναξε στη Μαδρίτη για μια νύχτα πάθους…Έχει τέλειο σώμα, σαν Έλληνα θεού. Το κάναμε για ώρες και δεν μπορούσε να σταματήσει να μιλάει για τους γλουτούς μου. Μου έλεγε ότι τους ονειρευόταν για καιρό και με αποκαλούσε “μικρή του φοράδα”», είχε πει χαρακτηριστικά.

H Andressa Urach την περίοδο που κοιμήθηκε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ