Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Γιώργος Σαμπάνης: Eίναι πολύ τρομακτικό να περιμένει ένας άνθρωπος κάθε μέρα κάτω από το σπίτι σου


Στην κάμερα της εκπομπής «Weekenders» μίλησε ο Γιώργος Σαμπάνης. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής, κατά την διάρκεια των δηλώσεών του, αναφέρθηκε και στους εμμονικούς θαυμαστές, με αφορμή την υπόθεση του Γιάννη Πλούταρχου.

Στην αρχή, ο Γιώργος Σαμπάνης είπε: «Το πρώτο τραγούδι που έγραψα είναι το «Δύσκολα Φεγγάρια», που είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ήθελα να το πει ο Γιώργος Μαζωνάκης που του έχω τεράστια αδυναμία τραγουδιστική και είναι ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος».

Σε άλλο σημείο, ο καλλιτέχνης μίλησε για την υπόθεση με την εμμονική θαυμάστρια του Γιάννη Πλούταρχου, αλλά και για το περιστατικό που είχε τύχει στον ίδιο, εξηγώντας πως: «Ο Γιάννης Πλούταρχος προφανώς πέρασε πολύ δύσκολα με την εμμονική θαυμάστριά του. Εμένα δεν μου είχε τύχει τόσο χοντρή περίπτωση και το λύσαμε εξωδικαστικά.

Αλλά είναι πολύ τρομακτικό να περιμένει ένας άνθρωπος κάθε μέρα κάτω από το σπίτι σου, να σου βάζει σημειώματα στα αυτοκίνητα και να σε απειλεί. Δεν είναι λίγο πράγμα όταν είσαι και ένας άνθρωπος που μπορεί να σε βρει όποια στιγμή θέλει ο καθένας. Γιατί ο καθένας μπορεί να έρθει στο καμαρίνι σου ή να μάθει που μένεις. Είναι λίγο επικίνδυνο».

Ακόμη, ο Γιώργος Σαμπάνης δήλωσε ότι: «Με ενοχλεί όταν βγαίνουν ειδήσεις οι οποίες δεν έχουν καμία αλήθεια και δεν παίρνετε έναν άνθρωπο του περιβάλλοντός μου να ρωτήσετε αν ισχύουν. Αυτό με ενοχλεί, που δεν διασταυρώνετε τις πληροφορίες. Με πήρε ο μπαμπάς μου ας πούμε και μου είπε: «Ρε Γιώργο γιατί δεν έμαθα εγώ ότι περιμένεις παιδί;». Είναι άβολο!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ