Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Οκτάχρονος που γύρισε από τον θάνατο αποκάλυψε στη μητέρα του όσα είδε όσο ήταν στον παράδεισο (βίντεο)


Αγοράκι που έχασε την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, επέστρεψε από τον θάνατο και περιγράφει όλα όσα έζησε.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λάντον, ένα μικρό αγοράκι, επέστρεφε από την εκκλησία μαζί με τους γονείς του. Στην διαδρομή είχαν ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα, με τον πατέρα να χάνει την ζωή του ακαριαία έπειτα από την σφοδρή σύγκρουση.

Το αγοράκι όπως ανέφεραν οι γιατροί έχασε δύο φορές την ζωή του, και επανήλθε βρισκώμενος σε κώμα. Η μητέρα του, ήταν η μόνη που δεν τραυματίστηκε σοβαρά, με τον μικρό Λάντον να δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

Η μητέρα του,Τζούλι, η οποία περιέγραψε τις σκηνές του ατυχήματος, ήταν σοκαρισμένη: «Όταν έβγαλαν τον Λάντον από το πίσω κάθισμα, δεν ανέπνεε, οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να τον επαναφέρουν. Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του και μεταφερθήκαμε με αεροπλάνο στο Carolinas Medical Center.

«Μου είπαν ότι υπήρχαν πολύ λίγες πιθανότητες για να κρατηθεί στην ζωή, αλλά αν και αυτό γινόταν θα ήταν σαν ένα οκτάχρονο μωρό, δεν θα ήξερε να περπατάει, να μιλάει ή να τρώει. Ήθελα τόσο να κρατηθεί στην ζωή που δεν με ένοιαζε τίποτα», ανέφερε.

Ο Λάντον τελικά επέζησε ως εκ θαύματος από τη μεγάλη χειρουργική επέμβαση, χωρίς μάλιστα κανένα ίχνος εγκεφαλικής βλάβης. Μετά από χρόνια, αποφάσισε να αποκαλύψει στην μητέρα του το τι ακριβώς είδε καθ΄ όλη την διάρκεια που βρισκόταν σε κώμα συγκλονίζοντας. Όπως ισχυρίστηκε εκτός από τον πατέρα του (ο οποίος είχε φύγει από την ζωή), ο Λάντον είπε ότι είδε και τα «άλλα δύο παιδιά» της Τζούλι, τα οποία είχε χάσει παλαιότερα από αποβολές.

Η μητέρα του ανέφερε πως δεν είχε πει ποτέ στον Λάντον για αυτά τα δύο παιδιά μιας και δεν ήθελε να το μάθει, πράγμα που σόκαρε την Τζούλι μόλις το άκουσε.

Όταν αναφέρθηκε για το τι έβλεπε όταν βρισκόταν σε κώμα, ο μικρός Λάντον είπε: «Ήταν σχεδόν σαν μια προεπισκόπηση μιας ταινίας όπου βλέπεις μόνο ορισμένα κομμάτια. Ο Ιησούς ήρθε σε μένα και μου είπε ότι πρέπει να επιστρέψω στη Γη και να γίνω καλός χριστιανός και να πω στους άλλους γι' αυτόν».

Ο Λάντον τώρα, εξηγεί, πως χρησιμοποιεί την ιστορία του και τα βιώματά του για να βοηθήσει άλλους που παλεύουν καθημερινά με την απώλεια πίστης και χρειάζονται ελπίδα.

«Δεν καταλάβαινα το 1997 γιατί ο Θεός δεν έστειλε έναν άγγελο στο τροχαίο αλλά τώρα ξέρω ότι υπήρχαν άγγελοι εκεί. Και ξέρω ότι μας προστάτεψαν, και από αυτό ζούμε». ανέφερε η Τζούλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ