Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Στανίση: «Είχα φλερτ με συναδέλφους αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό, κυνηγιόμασταν και δίναμε και κανένα φιλάκι στο μαγαζί μέσα»


Η Κατερίνα Στανίση μίλησε στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στην καριέρα της αλλά και στην ζωή και τις σχέσεις της.

Μίλησε για το νέο της τραγούδι με τίτλο «Στην υγειά μας» και για τις εμφανίσεις της στο North Live Stage.

«Δεν έχω μετανιώσει που έβαλα την καριέρα πάνω από την προσωπική μου ζωή. Παλεύω από παιδάκι. Έχω κλάψει για σχέσεις, δεν είμαι μόνο τραγουδίστρια είμαι και γυναίκα. Είχα ερωτικές εξομολογήσεις από θαυμαστές. Είχα φλερτ με συνάδελφους αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό. Κυνηγιόμασταν και δίναμε κανένα φιλάκι στο μαγαζί», ανέφερε η τραγουδίστρια.

«Ο έρωτας σε γεμίζει, σε κάνει άλλο άνθρωπο αρκεί να είναι σωστός και από τις δύο πλευρές. Εδώ και πολλά χρόνια έχω εγκαταλείψει τον έρωτα», τόνισε,

«Δε θα με τραβήξει κάτι στην ταινία "Υπάρχω". Ο Χρήστος Μάστορας καλό θα ήταν να υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη αλλά να μη τραγουδήσει γιατί η φωνή του κλείνει αλλού. Το ντουέτο με τον Στέλιο Καζαντζίδη είναι η μισή μου καριέρα. Ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν καμένος από τις δισκογραφικές και μου έλεγε να προσέχω», συμπλήρωσε.

Όπως λέει, αν η ζωή της γίνει ταινία δε θέλει να αποκαλυφθούν κάποια πράγματα, καθώς θέλει να τα πάρει μαζί της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ